Mimo że moja manduka popuszczała na szwie, nie demonizuję sprawy - z Vegą super się dogadałyśmy (dziękuję serdecznie!) i mam nadzieję, że po przeszyciu nosidło będzie nam jeszcze długo służyć, bo jest naprawdę świetne.
Mimo że moja manduka popuszczała na szwie, nie demonizuję sprawy - z Vegą super się dogadałyśmy (dziękuję serdecznie!) i mam nadzieję, że po przeszyciu nosidło będzie nam jeszcze długo służyć, bo jest naprawdę świetne.
A ja mam teraz zagrychę: kupić - nie kupić.
Nosidło próbowałam (Beotia - Dobra Kobieto) i uważam je za baaardzo wygodne. No i ta brązowa kolekcja
![]()
Muszę na spokojnie przeanalizować.
Vega, czytałam, że przeszyjesz na własną rękę brązowe manduki. Czy nie będzie to miało potem wpływu na ewentualne, odpukać, reklamacje?
Tobiasz 17.11.2003 Matylda 25.10.2007 Ignacy 24.07.2011
Swiezo po rozmowie z Petra, producentka manduki:
Istotnie, zdarzyla sie mala partia czerwonych nosidel z wada polegajaca na tym, ze gorna czesc paskow zostala przeszyta nie takiej jakosci nicia, jak to bylo zamawiane. O wadzie Wickelkinder dowiedzialo sie dopiero po sprzedaniu tej partii. Po sprawdzeniu, na czym polega wada Wiceklkinder jest pewne, ze sytuacja taka nie wplywa na bezpieczenstwo nosidla: poniewaz pasek sklada sie z dwoch czesci - tej, ktora jest wypelniana i sie mogla nadpruc i niewypelnianej, ktora jest wlasciwa czescia nosna.
Petra prosi, aby osoby, ktorych manduki wykazuja tego rodzaju wady odeslaly je na adres wickelkinder, gdzie zostana naprawione i na koszt firmy odeslane z powrotem do wlasciciela.
o
Kasiu, czyżbyś była przedstawicielem Wickelkinder?
Jako sprzedawca - zgodnie z polskim prawem odpowiadam za reklamacje kupionych u mnie produktów.
Jestem w kontakcie z osobami, których Manduki są uszkodzone i zostaną one naprawione tutaj - bez konieczności wysyłania ich do producenta do Niemiec.
Dziękuję Ci Kasiu za zainteresowanie problemem, ale już go nie ma.
http://www.chusty.com.pl - Babylonia, Bebina, Didymos, Gabi, Lana, Lenny Lamb, MaM, Merry Carry, NatiBaby, Storchenwiege
Doradca po kursie dla zaawansowanych Trageschule Dresden
ale jeżeli ktoś kupił u kogoś innego, to bardzo cenna informacja.
dzięki dziewczyny za ten wątek. Wyleczył mnie z mandukiMusze przyznać, że w moim przypadku forum nie zawsze napędza żądze posiadania. Wcześniej wyleczyło mnie z zielonych elips
R. 2007; J. 2009
ja tylko powiem- jeśli chodzi o Manduce- Twoja strataZamieszczone przez robertynka
![]()
popieram w całej rozciągłościKod:ja tylko powiem- jeśli chodzi o Manduce- Twoja strata
A ja mimo wszystko, a może właśnie za sprawą postawy Vegi jako sprzedawcy, manduczkę kilka chwil temu zanabyłam
Czy możną ją jakoś teleportować do Krakowa???![]()
mówicie? W takim razie może to chwilowy spadek żądzy.Zamieszczone przez kajkasz1
R. 2007; J. 2009
prześpij się z tymZamieszczone przez robertynka
![]()
Manduca jest super
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Amitola Studio - Fotografia noworodków i starszych dzieci, fotografia rodzinna, ciążowa, ślubna - Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Wrocław
Mój blog
Super!Zamieszczone przez salgonya
To ja się już ustawiam w kolejce do oglądania, bo jak znam życie, to brązowa?![]()
e tam, ja miałam i szybko sprzedałamZamieszczone przez robertynka
![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
I tu, droga Aniu, niespodziankaZamieszczone przez Beotia
Ice-rosa do mnie mam nadzieję jutro wyruszy
![]()
Do Ciebie pierwszej przybiegniemy z Matysią![]()
Nowe wiesci z Rabeneltern-Forum:
http://community.rabeneltern.org/thread ... adid=24128
dziewczyna pisze, ze odeslala swoja Manduce do producenta (Wickelkinder) i dzisiaj do niej dzwonili i potwierdzili, ze Manduca jest zbyt zuzyta i ze prawdopodobnie niedlugo puscilyby szwy i ze wysla nowa i ze jakosc pierwszych Manduc czesciej pozostawiala sporo do zyczenia, ale teraz maja materialy od innego producenta i Manduci sa troche inaczej szyte
i tak właśnie powinno byćZamieszczone przez Nymphadora
brawo Wickelkinder![]()
Mama Wiktora (2007)czterech Aniołków[*][*][*][*] Igora (2013)
i Borysa (2015)
![]()