Dzisiaj w nocy przyszły mi na maila dwa powiadomienia o otrzymanych prywatnych wiadomościach - wchodzę rano na forum, a tu nic nie ma. NIe wiem, - czy to powiadamianie zaszwankowało, czy privy gdzieś zniknęły?
U mnie też cos szwankuje, z góry przepraszam wszystkich, którym nie odpowiedziałam, może w ogóle tych wiadomości nie zobaczyłam![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
No ja sie wlasnie od ponad tygodnia usiluje dopukac do mamuchap...i nie mam odpowiedzi! I juz sie zaczelam denerwowac a jej pewnie tez cos szwankuje! Kochana jak tu jestes, to skrobnij mi swojego maila!
sprawdze ustawienia w wolnej chwili i dam zanc
mama A-99, I-06, M-10 i M-12
teraz juz 4 razy przyszło mi powiadominie o pw ktore juz przeczytałam.
Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)
a co z takim fantem:
jak jestem na forum (czyt, mam otwartego kompa i jestem zalogowana) to Pw przychodzą na bieżąco, ale jak komp zamknięty a ktoś do mnie pisze to po uruchomieniu kompa tego PW nie dostaję, powiadomienia na mail też nie...