czy Ty masz fioletową narzutę????????????????????????????
![]()
Zosina, zaiste Wasze krzesło się pięknie prezentuje w akcji z doux-douxWarto było poczekać do północy żeby to zobaczyć!
Ja to bym jednak chciała/wolała dziecko zobaczyć w środku
I jeszcze gwoli sprostowania: część peanów należy się właścicielce, która sama sobie wzór wymyśliła i kolory dokładnie opisała
Edit: pragnę jeszcze dodać, bo po niewczasie zauważyłam dopiero, że narzuta ma piękny kolor. Zara wysiadaZboczenie zawodowe się i mnie udziela. Uszyłabym z tej narzuty mei taia...
Ostatnio edytowane przez kuku ; 08-02-2011 o 23:50
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
www.fotodzieciaki.com
DOULA
![]()
"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"
śliczności![]()
starsza 27.11.2008
młodsza 28.12.2010
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
Można tak otwarcie zazdrościć ?Piękne!!!!
![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
ech nosidło mniami-mniami.... cud miód i mandarynka![]()
Gabuszka (02.2010)i Wituś (02.2013)
już wczoraj chciałam coś napisać ale czekałam na fotki... WOOOOW
śliczne żywe kolory! na prawdę pozazdrościć![]()
piękniutkie ono jest![]()
dla hexi fota techniczna chestbelta:
a tu widać genialne podkładki pod dolną częścią pasów ramiennych:
no i plecaczkowo - domowo póki co, już się nie mogę doczekać, kiedy zabiorę je na spacer
![]()
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.