Ja zmieniam pieluszki średnio co 2 godziny (rano częściej, bo więcej sika). Odparzeń nie ma.Zamieszczone przez Leika
między warstwy tetry nie, na pupę daję coś a'a papierek, tylko Canpola - różni się od prawdziwych papierków tym, że nie można wyrzucać do toalety, to coś w rodzaju fizeliny - kupa zostaje na tym, nie trzeba jej spierać z pieluszki i dziecko też nie czuje tak wilgoci. Kupiłam kilka wkładek Imse Vimse (przepuszczalnych? nie pamiętam jak się nazywają), ale kompletnie się nie sprawdziły, robią sie tak samo mokre jak pieluszka.Zamieszczone przez Leika
Jedno siknięcie = mokre majtki. Bez otulacza oczywiście. Otluacz zabezpiecza skutecznie. U mnie nigdy jeszcze ubranko nie przesiąkło, no chyba że przez moją niezdarność - jeśli pieluszka wystawała spod otulacza, to wtedy na zasadzie efektu knota świecy ubranko ciągnie wilgoć.Zamieszczone przez Leika
Mam dwa, zmieniam co kilka dni, no chyba że mały zrobi wielką kupę która zabrudzi otulacz - to wtedy przepieram w ręku. A porządne pranie co kilka dni z innymi rzeczami (nie z pieluszkami, bo pieluszki piorę w 90st. a otulacz można w 60).Zamieszczone przez Leika
Składam w prostokąt, pieluszka trzyma się na miejscu.Zamieszczone przez Leika

Odpowiedz z cytatem