Moniko, ale swietnie wygladas) srebliasty do Ciebie pasuje
http://naturalno.com.ua/ - sklep internetowy - chusty NATI, LENNYLAMB, ubrania dla karmijacych mam, kosmetyki naturalne
Liza 12 lipca 2006 roku i Iwanek 16 lutego 2009 roku.
Tak świetnie, że Mąż mnie wyciął
![]()
nepal podbił moje serce
nosi swietnie
wlasnie takiego szaraczko-czerniaczka mi brakowalo
zdjecia wewnatrz
i w sniezycy
Ostatnio edytowane przez irla ; 21-02-2011 o 10:25
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
Jak fajnie,że są zdjęciaJeszcze jestem ciekawa jak wyglądają natki w plecaczku.Nepal zwłaszcza
.
![]()
Agut, masz swoją??
dobra,obrzydliwe zdjecie mego wizerunku,wiazanie tez nie najepsze,ale Mikołaj pozwolil sie omotac
![]()
Iza, to jest Twój malutki Synek?
Kiedy on tak wyrósł?
a rodos piękny
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
Malutki?On w czerwcu będzie miał 3 lata!Piękny rodos mnie się też podoba![]()
Ostatnio edytowane przez Liv ; 17-02-2011 o 22:57
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
Jak nie lubię niebieskiego tak Nepal mnie ujął
![]()
Oj, kusisz kusisz tymi niebieskościami
I jeszcze ten Twój słodziak na dokładkę, cudny![]()
mama Julci (06.05.2005) i Lilki (06.12.2009)
wymianki: http://chusty.info/forum/showthread....h-doda%C5%82am
na forum bywam troszkę rzadziej, więc proszę o cierpliwość jeśli nie odpisuję od razu
a ja juz jestem w Polsce i macam wlasnie Amazonie bawelniana, ktotra tu na mnie czekala. przecudowne kolory, dawno nie widzialam tak korzystnej kombinacji zieleni. nie wiem co prawda czy nam bedzie pasowal na dluzsza mete (chyba nie bardzo zielenie sa kompatybilne z moimi kolorami...), ale na razie bede oswajac dla samych wrazen estetycznych![]()
Amazonia jest piękna, bawełniana najpiękniejsza![]()
a to dzieki tobie ją mam![]()