Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz chustę LennyLamb z Bambusem
- Głosujących
- 25. Nie możesz głosować w tej sondzie
-
Chustomanka
-
Chustofanka
Bambus LL był moją pierwszą chustą i dzięki niemu zakochałam się w noszeniu.
Mam Tęczę - piękna jest! Wygląda duużo lepiej niż na zdjęciach.
Chusta jest miękka i milutka od początku i moim zdaniem jest łatwa w użytkowaniu - świetnie się dociąga, ma mały węzełek, jest dość cienka (nie powiedziałabym, że śliska) ale całkiem dobrze nosi moje 11kg. Jak dla mnie to jest samowiążąca.
Zaznaczenie środka jest super, malutkie ale łatwo znaleźć, no i uwielbiam to logo, które właściwie nie jest tylko użytkowe, ale nawet dekoracyjne. Fajnie, że z chustą przychodzi też woreczek do przechowywania. Szkoda tylko, że nie ma dodatkowo papierowej instrukcji - CD to super pomysł, ale nawet go nie odpaliłam.
No i cena! Jak na chustę z domieszką to baardzo przystępna.
Same plusy i polecam!
-
Chustomanka
Ja mam bambusa diamentowego Turcję. Nie znalazłam osobnego wątku, więc podłączę się tutaj.
Chusta jest fantastycznie miękka i cienka. Jak dla mnie idealna dla małego dzieciaczka i na początek. Pomimo, że mój staż chustowania jest niewielki, nie mam kłopotów z motaniem. Owszem, jak się nie przyłożę do dociągania to w trakcie spaceru muszę po jakimś czasie poprawić.
Macałam też zwykłego bambusa i stwierdzam, że diament jest cieńszy. Jest to też jego wada, ponieważ wydaje mi się, że nie poniesie ciężkiego chuściocha.
Moja subiektywna ocena: polecam bambusa diamentowego na początek chustowania, dla małego dzieciaczka, na lato.
-
Chustomanka
Ja mam bambusową tropicane.
Motamy się od 3 miesięcy i jestem bardzo zadowolona 
Chusta była miękka od początku, lżejsza i bardziej przewiewna niż te bawełniane. Polecam, to moja pierwsza chusta i była strzałem w 10!!
F. 04.2013
H. 01.2015

Uprawnienia umieszczania postów