Ja od msc jestem posiadaczką pięknej salsyi motamy się nią praktycznie codziennie (Adaś ma 6 msc i 8,5 kg)Tak jak kajkasz1 nie mogłam się zdecydować na kolor bo wszystkie bardzo mi się podobały, i tak po dwóch dniach obstawiłam Tikangę i Paradiso i postanowiłam że w Waszym sklepie podejmę ostateczną decyzję. No i kupiłam salsę
Ale najchętniej to kupiłabym wszystkie 3
Materiał- (wcześniej testowałam tylko kółkową LL z bawełny, więc do niej porównuję) lekki połysk i materiał jest trochę śliski. Lekka i przewiewna, sprawdziła się u dziecka które nie cierpi być ubierane bo mu ciągle za gorąco, więc na lato polecam.
Szycie- brzegi ładnie obszyte, zaznaczenie środka jak dla mnie widoczne i nie przeszkadzające. Zresztą logo mi się bardzo podoba.
Wiązanie- Jak dla nowicjuszki to daje radę, więc chyba nie jest trudno, wystarczy dobrze dociągnąć i chusta pracuje sama.
Instrukcja- dla mnie fajnie że nie na papierze, bo takowy zawsze zgubię, albo zamarzę swoimi bazgrołami, czytelna, chociaż miałam 2 płyty ponieważ jedna mi się nie otwierała.
Cena- do przeżycia
Ogólna ocena- 5
Cieszę się że wybrałam właśnie LL z bambusem, bo chusta się sprawdziła i dzięki temu zapałałam miłością do chustonoszenia, bo wcześniejsze próby z elastykami ( Pętelki) jakoś mnie odstraszały.