pawie z lnem super ale nie takie jak te
wzor powinien byc z 2007 i kolor natur
i najlepiej 40% lnu zeby zbyt sztywne nie byly
ja chce pawie z jedwabiem, kolor bialy.
i takiez ryby![]()
Ja ryby natur z jedwabiem ale nie dzikim tylko "normalnym" śmierdzącym, a i żeby miały grubość ryb aquamarinów o.
Karolka(Papilotka)(05.12.2007) Natalka(07.10.2002) Łukasz (09.05.2010)
http://www.tortyiwonty.blogspot.com/
Moja chusta marzeń byłaby czarodziejska... Zmieniałaby wzory i kolory za każdym razem kiedy zapragnę czegoś innego....![]()
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
Taaa, pomarańcze afrykańskie. Na reklamie pewnej wody mineralnej jest czarnoskóra dziewczyna w taką piękną chustę zawinięta... Ech, taką bym chciała do noszenia!
![]()
Zuzu (styczeń 2010), Kalina (wrzesień 2012)
Doradca Akademii Noszenia Dzieci, Instruktor masażu Shantala. Bliskość na starcie - ja w sieci![]()
W Poznaniu też nosimy
"...nie pragnę niczego na świecie...Posągi moich marzeń strącam z piedestałów...konieczność jest wszystkim..."
mogłabym nosić nawet w prującej się szmaciebyleby potrafiła skutecznie odjąć (nie w przenośni) jakieś 12 kg z masy chuściocha
a może ja już po prostu nie mam siły na noszenie...![]()
staro jedwabne pawie białe mówicie? czarne tez bym zgarnęła ale tez ten wzór rocznicowy wolę
a w ogóle to marzy mi się chusta z mieszanką jedwabiu i wełny, ubranek tu w Niemczech sporo takich dla dzieci i getry a chusty niet..
Gosia, mama Toli (25/10/2008), dawniej mimezis
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Jakiś porządny mięsisty jedwab, biały 50%widziałam na fotach ten który kiedyś didek puścił i mnie powaliło