Cytat Zamieszczone przez jul-kaa Zobacz posta
Moderacja powstrzymywała mnie przed zakładaniem wątku z negatywnym komentarzem, co w kontekście całej sprawy dziwi mnie chyba najbardziej. Myślę, że można było sprawę ukrócić wcześniej, że mniej osób by się nacięło, gdyby faktycznie działał system negatywnych ocen w Komentarzach, gdyby chociaż zostawiać wpisy w profilach takich osób. A tak, mam wrażenie, że kilka z nas puściło jej plazem takie numery i stąd tyle naciętych...
Co o tym sądzicie?
Prosilam o poczekaniu z negatywnym komentarzem do rozwiazania sprawy. Musze miec szanse wyjasnic o co chodzi i co sie dzieje w danej transakcji.
Zyska sie wiecej przed negatywnym komentarzem niz po, takie jest moje odczucie.
22/8 napisalas do mnie (ja sie dowiedzialam o sprawie), prosilam zebys poczekala z negatywem bo chce miec szanse porozmawiac ze sprzedajaca. 25/8 dostalam odpowiedz od misunderstanding ze wysle nosidlo nastepnego dnia, 29/8 dostalas nosidlo. Komentarz wystawilas nastepnego dnia.

Negatywne komentarze mozna bylo wystawiac od samego poczatku, one nie byly zabronione. Wczesniej tylko po zgodzie moderatora/admina a w tej chwili chce zeby mnie powiadomic ze ma sie zamiar taki watek napisac. W dalszym ciagu chce miec szanse pomoc.