Pokaż wyniki od 1 do 20 z 63

Wątek: Komentarze na forum...

Mieszany widok

Chustofanka Awatar kasku
    Miejscowość
    lublin

Domyślnie

ja tylko w celu rozjaśnienia obrazu
    dodam od siebie
    że nawet nie zorientowałam się że dział taki istnieje
    generalnie raczej nie czytam instrukcji obsługi ani regulaminów - nie ma się czym chwalić

ale nie było mnie jakiś czas no i do tej pory nie wiedziałam..
    a do transakcji na forum podchodzę z dużą ufnością

mama żuży = 9.12.2008 = i janka = 21.03.2011

Chustoholiczka Awatar dankin-82
    Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

ja powiem szczerze że np kupując kieruję się bardziej ilością napisanych postów niż właśnie komentarzami. Tyle już mam za sobą transakcji a tylko 1 kom od Annya Dla mnie ten dział nie jest w 100% wiarygodnym bo brakuje mi rzeczowych opisów jeśli coś nie poszło "sprawnie".
    Zresztą jak mi się coś już podoba, zapala mi się lampka że "muszę to miec" to żadne komantarze itp sprawy nie są w stanie mi przeszkodzic w kupnie
    K mama Kulki i Kropki

„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.

Chustopróchno
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

ten brak możliwości napisania prawdziwego komentarza kojarzy mi się znowu z zamiataniem niewygodnych tematów i postów pod dywan...

Chustofanka Awatar Livonia
    Miejscowość
    Newport

Domyślnie

tak odesłać mogłam, ale na swój koszt niestety, po drugie to oczko naprawdę nie przecieka ani nic się w użytkowaniu nie dzieje. Po prostu hamskie było to, że sprzedająca nie wspomniała i wzięła kasę jak za stan idealny. Dla mnie to "możesz odesłać" to niestety nie było miłe ale łaska taka:/ Ja też podchodzę z dużą ufnością bo kilka rzeczy kupiłam tutaj i tylko jednej się przejechałam. Aha dodam - że ta osoba ma dużo postów, a ja mało więc w tym przypadku zawodzi metoda

prawda taka, że ten system komentarzy naprawdę funkcji swej nie pełni a w ogromnej większości nie znamy się w realu i nigdy nie poznamy i zawsze się znajdzie ktoś kto oszuka, niedopowie, przekręci. Takie życie.
    Drugi chuścioch w drodze

demona
    Guest

Domyślnie

Ja pisałam komentarze, do czasu gdy zauważyłam, że sama prawie ich nie mam zniechęciłam sie

Chusteryczka Awatar Magenta
    Miejscowość
    Polska Pn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez demona Zobacz posta
    Ja pisałam komentarze, do czasu gdy zauważyłam, że sama prawie ich nie mam zniechęciłam sie
    mam podobne odczucia i gdy ktoś prosi o komentarz na priv to wystawiam, rozumiem, nie rozumiem tylko dlaczego to drugą stronę nie działa

Chustonoszka Awatar funia3

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Livonia Zobacz posta
    Po prostu hamskie było to, że sprzedająca nie wspomniała i wzięła kasę jak za stan idealny. Dla mnie to "możesz odesłać" to niestety nie było miłe ale łaska taka:/ Ja też podchodzę z dużą ufnością bo kilka rzeczy kupiłam tutaj i tylko jednej się przejechałam. Aha dodam - że ta osoba ma dużo postów, a ja mało więc w tym przypadku zawodzi metoda .
    Miałam podobną sytuację, tyle , że nic nie wyjaśniałam, bo tak to jest, jak się przedmiot zakupu ogląda po miesiącu. Jakby była możliwość wystawienia "negatywa" pewnie nie zrobiłabym tego - po takim czasie i bez wyjaśniania?Poza tym nie lubię psuć sobie nerwów, zabawy i dnia. Przykro mi tylko było, że się nieco dałam porobić, bo chustonówka jestem itepe. Ja tak bym nie postąpiła i nie postąpiłam.

Uprawnienia umieszczania postów