ja tam nie zaglądam, bo i tak się niczego nie dowiem, oprócz tego, ze ktoś robi dużo transakcji lub mało![]()
ja tam nie zaglądam, bo i tak się niczego nie dowiem, oprócz tego, ze ktoś robi dużo transakcji lub mało![]()
no i to by bylo na tyle co chcialam napisac o tym dziale z komentarzami...
ale dopisze cos ejszcze
ja kilka komentow napisalam, ale potem...uznalam, to za lekkie natrectwo - skoro pisalam pw, czy maila, czy smska ze jest ok, ze doszlo i ze fajnie wszytsko i dzieki...to po co juz to pisac w jakims dziale...?
no...to juz tyle ode mnie![]()
Ty wiesz że wszytko było dobrze ale inni tego nie wiedzą.
Moim zdaniem dział powinien istnieć.
Tylko nie na zasadzie głaskania kota ale obiektywnej oceny.
ja tylko w celu rozjaśnienia obrazu
dodam od siebie
że nawet nie zorientowałam się że dział taki istnieje
generalnie raczej nie czytam instrukcji obsługi ani regulaminów - nie ma się czym chwalić
ale nie było mnie jakiś czas no i do tej pory nie wiedziałam..
a do transakcji na forum podchodzę z dużą ufnością
ja powiem szczerze że np kupując kieruję się bardziej ilością napisanych postów niż właśnie komentarzami. Tyle już mam za sobą transakcji a tylko 1 kom od AnnyaDla mnie ten dział nie jest w 100% wiarygodnym bo brakuje mi rzeczowych opisów jeśli coś nie poszło "sprawnie".
Zresztą jak mi się coś już podoba, zapala mi się lampka że "muszę to miec" to żadne komantarze itp sprawy nie są w stanie mi przeszkodzic w kupnie![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
ten brak możliwości napisania prawdziwego komentarza kojarzy mi się znowu z zamiataniem niewygodnych tematów i postów pod dywan...