nie wiem czy to tu, ale w jakimś sensie to też chusto wiązanie
jak robicie warkocz z chusty ?
chciałabym zrobić taki ładny jak na zdjęciach ale nic a nic mi nie wychodzi![]()
nie wiem czy to tu, ale w jakimś sensie to też chusto wiązanie
jak robicie warkocz z chusty ?
chciałabym zrobić taki ładny jak na zdjęciach ale nic a nic mi nie wychodzi![]()
no problemo![]()
no prosze a ja myslalam ze plecie sie to jak normalny warkoczja naiwna...
ale jesli to zmiekcza chuste to swojego tripinka nie bede tak wiazac, to co mnie w niej ujmuje to wlasnie jej szorstkoscJak ją straci to nie wiem co zrobie...
E. 2009
"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski
o dzięki za linka, czyli robi się go tak jak łańcuszek na szydełku. Jutro zaplotę![]()
zaplotłam, uffff.
No i okiełznałam szukaja![]()
chustowe warkocze tak pięknie wyglądająfajny link
![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
A czy już złamaną chustę też się tak plecie??? Czy tylko, żeby złamać???
Ola mama Nawojki'06 Mieszka'00 Matiego'97 Jaśminy'93 Emanuela'91
"Małe kocha bo potrzebuje Duże potrzebuje bo kocha"
Doradca - Partner Akademii Noszenia Dzieci
Reprezentant firmy Girasol® w Polsce
Exclusive Girasol chusty
handmade by Ola torby etc.
ED
Super . Ja tez uwielbiam chusciane warkocze .
ja kiedys kupilam chuste, ktora przyszla do mnie tak pieknie zapleciona. wyglada na to, ze taki splot jest super latwy do zrobienialece plesc chusty
---------------------------------
Olek _2007 i Emilka_2009
Również należę do fanek chust splecionych - przemiły element aranżacji wnętrza![]()
warkocze są super!! ja dziś z jednym spałam![]()
u nas nawet maz nauczyl sie swego czasu plesc warkocze chustowe, tak bardzo sie nam podobaly![]()
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa
wiecie tak was czytami chyba musze zaplesc swoje bidne trzy chusty, tym bardziej, ze ja to zawsze mam nie stosik, a kotłowaninę na pólce w szafie, bo jak ścigne chuste, tak ja wrzuce, potem wyciągam inną i tak w kólkoa Wy składaci od razu po zdjęciu?
u mnie w ogole chusty sie tak typowo po kanapach poniewierają. przynajjmniej zlamne raz dwa.
ja sobie często plotę warkocze, szczególnie na ince, co by zmiękła
staram się też od razu składać i odkładać do szafki, a już zawsze robię tak z pożyczonymi i testowymi, ale to dlatego, że mam 2 koty i boję się, że mogłyby przez przypadek lub "układając się" na chuście pozaciągać ją
ostatnio wstawałam w nocy, bo mi się przypomniało, że moje paprotki zostały na krześle komputerowym (siedziałam w celu łamania, oczywiście)...a często sypia tu moja kotka...całe szczęscie tym razem wybrała inne miejsce do spania![]()
testowych ani cudzych nigdy nie mialam,moj kot za to na poskladanych lubi spac, na rzucoych byle jak - nie kladzie sie nawet