Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 34 z 34

Wątek: Mucha sie ucieszy....

Chustoholiczka
    Miejscowość
    wolne chusty

Domyślnie

sylvetta ja tak sobie dumam, może tego wózka nigdy nie było, no bo przez 3 tygodnie nie zauważyć, że go nie ma przed drzwiami do domu u mnie na korytarzu jak jakaś bryka wyjeżdza to od razu widać, bo nagle robi się tyle przestrzeni
    a może nikt go nie buchnął, tylko się obraził, że go nie zauważasz i poszedł sam precz tam, gdzie inni okażą mu więcej zainteresowania

Guest
    Guest

Domyślnie

i czy teraz dasz radę???
    oj straszne to wszystko - straszne
    ach ten świat
    trzeba będzie teraz tylko nosić

Chustomanka Awatar dorcik81
    Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

a mojego ukraść nie chcą...może dlatego,że ku mej radości wielkiej mąż rączkę połamał? albo dlatego,że trzy psy go pilnują? tak czy inaczej Sylvetta to co gratulować braku wózka czy wspólczuć i ramienia do wypłakania użyczyć?
    starsza 27.11.2008
    młodsza 28.12.2010
    -Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.

ChustoTata Awatar mucha
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sylvetta Zobacz posta
    UKRADLI MI SPACERÓWKE!!!

Mucha bedzie sie cieszył po dwakroć:

1. Bo WÓZEK zajumali.
    2. Bo MI zajumali

Ale w ogóle to najciekawsze jest to ze zaginiecie wózka odkryłam po trzech tygodniach. tak plus minusJak przyjechała moja mama i chciała Blancórke na spacer wziąc. A tu wózka niet. I pytam niani: A ona mówi, ze zauwazyła, ze wózka nie ma juz dawno, ale myslała, ze gdzies schowałam...
    Wózek - spacerówka -parasolka stał przed drzwiami, na klatce schodowej. Kupiłam go w komisie za 5 dych.
    Co mnie dziwi najbardziej - obok stały sanki. Jak bym była jumaczem to zdecydowanie wybrałabym te sanki..W końcu teraz sezon....
    nowina zaiste radosna
    Nieprawdą jest, że raduje mnie specjalnie to, że CI wózek zajumali. Raduje mnie każdy zaginiony i zniszczony wózek na tym świecie.
    Dziewczyny i Sylvetto - ostatnie zniknięcia wózków z waszych klatek mogą być sprawką antywózkowego komanda ale mogą też mieć związek z zupełnie inną grupą. Natrafiłem w necie na ludzi, którzy w totalnie radykalny sposób odnoszą się do wystawiania różnych rzeczy na klatkę schodową i/lub balkon. Może więc dosięgła was ich ręka. Stracić wózek przez złodzieja to takie banalne - jak już tracić to z polotem i podtekstem
    Pozwolę sobie wkleić jeden z postów owej grupy (trochę zbyt radykalne i wulgarne jak na mój gust ale mimo wszystko śmieszne). Dobrze, że mojego balkonu nikt nie ma szansy zobaczyć

heh przypomniał mi się taki motyw: wąs ma zwyczaj w...ć na balkon wszelki szmelc, jaki nie mieści już mu się w zasyfionej chałupie. na balkonach bloku z przeciwka jest taki kiermasz, że Adam Słodowy urządził by z tego lunapark na miarę disnejlendu albo skonstruował prom enterprise i s...ł na rodzimą planetę. na jednym z takich balkonów, z...m totalnie, zawsze brakowało jeszcze jednego elementu, niczym długiego klocka w tetrisie . balkon i okno obok generalnie w stanie fatalnym - farba odłazi z drewnianych ram płatami niczym strupy z trędowatego starca, szyby tłuste, za nimi firany wyglądające jakby ktoś ugotował se vifony, a potem w...ł makaron na witrynę. no i na tym balkonie, moi drodzy, pojawiło się pewnego dnia kartonowe pudło z dumnym napisem samsung hdtv. kołtun wprowadził do swojej nory odrobinę cywilizacji na początku listopada, opakowanie leży do dzisiaj. c... chyba specjalnie rozsuwa te zaropiałe firany kiedy odpala tv, bo widać z kilometra włączony odbiornik, j...e kolorami jakby mu w pokoju eksplodował tomasz jacyków. zaprawdę powiadam wam, widok jest prześmieszny, bo opisany balkon + okno epileptycznie walące barwami tęczy tworzy swoisty dwukadrowy komiks, epizod z życia wąsatego polskiego ch...
    Ostatnio edytowane przez mucha ; 04-02-2011 o 11:37 Powód: cenzura
    http://www.leniwiec.eu strona mojego zespołu
    http://www.kamilamuczynska.blogspot.com blog z fotkami moich córek

Doradca po kursie zaawansowanym Die Kinderwagenvernichtungsschule Dresden® (Drezdeńska Szkoła Unicestwiania Wózków®)

Chustoguru Awatar sylvetta
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Wpisałam w wyszukiwarkę "kołtun" i to mi wyskoczyło

Chustomanka Awatar nel
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

córka (czerwiec 2011) i syn (wrzesień 2013)

moje zdjęcia

Chustoholiczka Awatar roneczka
    Miejscowość
    Morąg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sylvetta Zobacz posta
    Wpisałam w wyszukiwarkę "kołtun" i to mi wyskoczyło
    Jak bumerang, a wózka pewnie nadal nie ma
    U mnie na odwrót stał wózek i sanki i sanki zwinęli. Buuuu....

Pokarm jest w głowie a nie w cyckach

http://www.avast.com/pl-pl/get/3PZrfmgB

Chustofanka Awatar antila
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Mnie buchnęli wózek, w którego kieszonce był Bumgenius i myjki cheeky wipes-( Podczas spisywania protokołu na Policji dyżurny nie mógł uwierzyć, że szkoda mi jednej pieluchy i szmatek do tyłka( tak to nazwał) a nie wózka. Zrozumiał, gdy wpisywał wartość

Chustomanka
    Miejscowość
    Kiedys B-stok teraz IT

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez antila Zobacz posta
    Mnie buchnęli wózek, w którego kieszonce był Bumgenius i myjki cheeky wipes-( Podczas spisywania protokołu na Policji dyżurny nie mógł uwierzyć, że szkoda mi jednej pieluchy i szmatek do tyłka( tak to nazwał) a nie wózka. Zrozumiał, gdy wpisywał wartość
    ja tam trzymam moj w domu-fakt ze zawadza,ale przynajmniej nikt nie buchnie
    C.03.06.2008,L. 04.07.2009,O.04.09.2012

Chusteryczka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez antila Zobacz posta
    ... Zrozumiał, gdy wpisywał wartość
    Jego mina zapewne bezcenna

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

Się śmiejecie - mi ostatnio buchnęli w hotelu siatkę z "mądrymi rodzicami"

Obsługa się szczerze dziwiła o co robię awanturę - na szczęście odzyskałam, ale gotowa byłam robić dym na policji
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Chustoholiczka Awatar martaj
    Miejscowość
    POZ

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mayka1981 Zobacz posta
    Się śmiejecie - mi ostatnio buchnęli w hotelu siatkę z "mądrymi rodzicami"

Obsługa się szczerze dziwiła o co robię awanturę - na szczęście odzyskałam, ale gotowa byłam robić dym na policji
    OT: Co Ci tam skacze w sygnaturce i czemu?
    Asieńka (2011) Justysia (2014) Czaruś (2017)

Chusteryczka Awatar Gabriela1999

Domyślnie

Dzięki za wyciągnięcie tematu!!!!Ale się uchichrałam

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

Hehe, ja też Szczególnie z kołtuna

Uprawnienia umieszczania postów