Pokaż wyniki od 1 do 20 z 51

Wątek: LITTLE PENGUIN

Mieszany widok

Chustofanka Awatar myszka

Domyślnie

aha - i jeszcze sie wytlumacze, ze oba zdjecia pokazuja male otulacze S i M - po testach wycofalam sie z ich sprzedazy (wlasnie po to sa testy, zeby sprawdzic, czy dany produkt jest perfekcyjny) i teraz tylko one size szyje, bo jednak okazaly sie lepsze. mam jednak kilka fotek Rozy w otulaczu S, jak jeszcze pepek miala, wiec byla naprawde maluska. juz wstawiam tak dla porownania.
    littlepenguin.eu - pieluszki wielorazowe handmade, akcesoria, chusty

Domyślnie

Róża w otulaczu S w wieku 10 dni (jeszcze z pepkiem)

kilka dni pozniej (juz bez pepka)

chyba widac dobrze, ze pieluszka jednak do kostek nie siega nawet na takim maluszku.

Chusteryczka
    Miejscowość
    Cieszyn

Domyślnie

Mam trzy otulacze Little Penguin w rozmiarze S i jestem bardzo zadowolona. Jeden ze starszej "produkcji" - dostałam od forumki i tak go polubiłam, że zamówiłam dwa kolejne.

Pul jest super mięciutki i przyjemny. Kolorki cudo. Lamówka mięciutka. Rzepy super trzymają (fakt, trzeba uważać, żeby nie pozaciągać lamówki, ale to już taki urok pieluszek z rzepami). Plus, za ślepe rzepy.
    Pieluszki ładnie i starannie uszyte. Jak dla mnie pierwsza klasa I śliczna metka. I ekspresowa realizacja

Co do kształtu/wykroju - otulacze są dość szerokie w kroku, ale sa tak mięciutkie, że dopasowują się do kształtu formowanki. Dla mnie bardzo zgrabne (w porównaniu np. do Imse vimse czy bambino mio). IMO z fajną formowanką nie robią "dużej pupy".

Tu mój dwutygodniowy Tymek w otulaczu starego tupu:

Nowy otulacz w zółwie (mamy jeszcze błękitny). Model średnio chciał współpracować Jak będzie miał lepszy humor podmienię foty

Domyślnie

O jaki cudny Tymek
    I ile ma włosków! Piekny facet Pokaże fotki Róży, na pewno się zakocha

Chustonoszka
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

A ja mam pytanie, w tych kieszonkach od pupy jest welur, który ma dawać uczucie suchości. Czy tak faktycznie jest? Do tej pory spotkałam się z opisem, że welur nie daje suchości..

Chustonoszka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fluff27 Zobacz posta
    A ja mam pytanie, w tych kieszonkach od pupy jest welur, który ma dawać uczucie suchości. Czy tak faktycznie jest? Do tej pory spotkałam się z opisem, że welur nie daje suchości..
    To chyba zależy od tego jaki welur. Bawełniany nie daje uczucia suchości ale syntetyczny tak.

Uprawnienia umieszczania postów