testowałam zestaw nr 2 - kieszonkę z welurem bambusowym one-size i formowankę10-16 kg (L)
Ogólnie jestem zadowolona, zaskoczyło mnie jednak, że formowanka 10-16 kg jest lepsza na mojego 7-mio kilowca niż kieszonkaktóra zawsze jakoś wycieka koło nóżek...
Kieszonkę spinałam tak jak moje wszystkie kieszonki, czyli do rozmiaru M.
jednak trochę przeciekała nam dołem koło nóżek - ten welurek jest tak zszyty z pulem, że się wywija przy nóżkach na zewnątrz leciutko... i w tym miejscu jest przeciek chyba.
Wkłady fajne, ciekawym pomysłem jest ich spięcie na napki co znacznie upraszcza "obsługę" - nawet mój mąż sobie z nimi radzi.
Formowanka pasuje leży dobrze, choć przeznaczona jest na znacznie większe dziecko. Nie robi efektu wielkiej pupy. U nas raczej - średniej pupy za to gumki przy nóżkach leżą super myślę, że na większe dziecko będzie jeszcze lepiej pasować - nam gumeczki wypadają na środku uda i trzymają się dobrze - przy większym dziecku wypadną w pachwinach i będzie zgrabniej leżeć. tam jest mniej ciałka (tzn w pachwinach) więc na większe dziecku też gumki powinny byc dobre. nie wiem czy nie namotałam zbytnio...
Pieluszki zaopatrzone są w ślepe rzepy co przydaje się bardzo podczas prania.
Dziękuję za możliwość testowania!

która zawsze jakoś wycieka koło nóżek...
Odpowiedz z cytatem

! dziewczyny, mi blueberry czasem przecieka