Pokaż wyniki od 1 do 20 z 51

Wątek: LITTLE PENGUIN

Widok wątkowy

Chustofanka Awatar oladronia
    Miejscowość
    Kędzierzyn-Koźle

Domyślnie zestaw 2 i 3

przetestowałyśmy już zestaw nr 2 czyli
    kieszonkę z aksamitem bambusowym, formowankę L i dwa wkłady.

Moje oceny obejmują sprawdzanie nocne, dlatego, że najbardziej mi na nim zależy - mała w dzień jest na EC, a w nocy nie da się przewinąć bo budzi całe osiedle, więc potrzebne jest coś chłonnego. Kieszonka z dwoma wkładami nie dała rady. Z ręcznikiem Ikeowym dużym i wkładem mikrofibrowym jak najbardziej, tylko lekko przepuściła przy gumkach - to pewnie kwestia wykończenia.
    Formowanka sama nie dała rady całą noc, ale z wkładem konopnym już tak.

Ogólnie i jedna i druga pieluszka bardzo zgrabne, formowanka na moim 10 kilowcu leży idealnie.

Rzepy super.

A tu zdjęcia, tylko model nie za bardzo chciał współpracować

Testowaliśmy też zestaw 3 czyli otulacz M i kieszonkę Onesize z wkładem.

Otulacz jest do 10kg, ale przy mojej 9,5kg babce dał radę tylko z tetrą. Przy formowance nie było siły, żeby go założyć, także nie wiem jak morepig wsadziła go na 2latka Do tego jakiś taki gruby ten PUL. Miałam wrażenie, że przez to pupa jest w plastiku

Kieszonka natomiast bardzo mi się podobała. Środek daje uczucie suchości i dobrze się spiera, aczkolwiek łapie paprochy. Nie przecieka przy gumkach tak jak ta z zestawu nr2.

Rzepy w tej wersji mi się nie podobały. Wolałam te z zestawu 2. I lamówka była dość "poszarpana" jak do mnie przyszły - nie wiem czy to przez rzepy, czy przez pranie.

Wkład jest chłonny, ale wystarczy tylko na dzień. Na noc trzeba coś jeszcze "dopchać" .
    Ostatnio edytowane przez oladronia ; 01-04-2011 o 11:02 Powód: dopisek

szyję pieluszki i robię na drutach http://ecomomandbaby.blogspot.com/
    prowadzę klub dziecięcy http://www.dziuplawiewiorki.blogspot.com/

Uprawnienia umieszczania postów