słyszałam o tym, ale nigdy nie widziałam, bo.. kurczę... skąd wiadomo, czy ma się TV Trwam?![]()
słyszałam o tym, ale nigdy nie widziałam, bo.. kurczę... skąd wiadomo, czy ma się TV Trwam?![]()
ja z kablówki mam Trwam, ale gdyby nie piękny plecaczek, jaki ukazał się moim oczom w trakcie pykania pilotem, nadal nie zauważyłabym, że mam Trwam
już wiem, to był program "dla mamy dla taty". Przeanalizowałąm ich propozycje programowe, ten program znów będzie we wtorek po południu, obejrze z ciekawości, Już sobie ustawiłam przypomnienie
Mają tez jakiś cykl o wychowaniu, ale chyba nei będe sprawdzać czy w duchu AP![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
mnie to w sumie nie dziwi skoro mają audycje o szkodliwości szczepionek
żartujecie?
zawsze miałam w podstawowych pakietach tv kablowej (również analogowej). no chyba ze na tym polega "kupienie"
czyli jednym słowem trzeba mieć kablówkę.
a jak kiedyś sie pojawiłam z maleńkim Maciusiem w elastyku w Kościele - to usłyszałam jak starsze małżeństwo za mną szepcze " o jak fajnie, na wsi kiedyś tez się nosiło" a ta pani " tak i Kościół to popiera - bo to bliskość jakiej dziecko malutkie potrzebuje - słyszałam w radiu Maryja"
no moja mina bezcenna zapewne![]()
ale to dobrze niech mówią o chustach wszędzie gdzie można - byle prawdę![]()
Damian 07.01.2005
Maciek 07.09.2009
Tomek 17.04.2014
Jaś 15.01.2013 [']
1% Maciek
https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572
uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny