pykałam pilotem, i wypykałam TV trwam. W programie był elastyk, plecak z tkanej i pieluchy wielo.![]()
pykałam pilotem, i wypykałam TV trwam. W programie był elastyk, plecak z tkanej i pieluchy wielo.![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
Wow! Na Trwam...? zmieniają profil, czy co...?![]()
Bylam: ulisia
moze uspokajaja starszych ludzi co by im ofiarodawcy za zawał nie popadali jak zobaczą wnuczke z prawnukiew chuście
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.
słyszałam o tym, ale nigdy nie widziałam, bo.. kurczę... skąd wiadomo, czy ma się TV Trwam?![]()
żartujecie?
zawsze miałam w podstawowych pakietach tv kablowej (również analogowej). no chyba ze na tym polega "kupienie"
czyli jednym słowem trzeba mieć kablówkę.
a jak kiedyś sie pojawiłam z maleńkim Maciusiem w elastyku w Kościele - to usłyszałam jak starsze małżeństwo za mną szepcze " o jak fajnie, na wsi kiedyś tez się nosiło" a ta pani " tak i Kościół to popiera - bo to bliskość jakiej dziecko malutkie potrzebuje - słyszałam w radiu Maryja"
no moja mina bezcenna zapewne![]()
ale to dobrze niech mówią o chustach wszędzie gdzie można - byle prawdę![]()
Damian 07.01.2005
Maciek 07.09.2009
Tomek 17.04.2014
Jaś 15.01.2013 [']
1% Maciek
https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572
uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny
o północy.... normalnie prawie prime time![]()
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
kiedyś wszystkie odcinki były tu http://www.tv-trwam.pl/index.php?sec...new§io=o50
szkoda- dużo karmieniu naturalnym, chustach, itd według mnie całkiem profesjonalne to programy były, choć moherowa wcale a wcale nie jestem![]()
a dziś szukałam i odkryłam, że mam tę TV![]()