Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: MT na próbę i proszę o pomoc co z nim zrobić ;)

Chustonoszka Awatar funia3

Domyślnie MT na próbę i proszę o pomoc co z nim zrobić ;)

Mam fajnego Mt z aukcji charytatywnej. Wsadziłam sobie próbnie Ninkę i proszę ładnie, powiedzcie na co zwrócić uwagę, co nie tak- pewnie wszystko, co i jak, no po prostu niech mi ktoś coś napisze- bo nie mam pojęcia jak do niego i kiedy podejść. Wydaje mi się, że jest za duży jeszcze?

[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/nina/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/nina/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG]

dokebu
    Guest

Domyślnie

Podaj mi maila na PW a wyślę Ci instrukcję od autorki Waszego MT Kurcze jeszcze ładniejsze niż na aukcyjnych zdjęciach

Chusteryczka
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

fachowcem nie jestem, ale wydaje mi sie, ze byłoby dobrze gdybys troche skróciła panel przez podwiniecie go na pasie

Domyślnie

No własnie za drugim razem podwinęłam go w pasie, ale zdjęć to już nie mam gapa...

Chusteryczka
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

moj Bartolini od kiedy jest w MT zawsze ma pasy prowadzone pod jego pachami, wydaje mi sie ze wtedy jest lepiej dociągniete, a po drugie on musi miec rączki na wierzchu

dokebu
    Guest

Domyślnie

http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=30 i jeszcze tu jest instrukcja i to jak widać nie jedna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dokebu Zobacz posta
    http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=30 i jeszcze tu jest instrukcja i to jak widać nie jedna
    widziawszy, ale co innego patrzeć na instrukcje, a co innego samemu źle związać

Chusteryczka Awatar Kanga
    Miejscowość
    Warszawa,Mokotów

Domyślnie

ej, nie zawiązałaś źle! zawiązałas super!!
    spróbuj może pokombinować z podwinięciem panela, rozłożeniem pasów na pupce w róznych wariantach - szeroko, ciut wyżej lub ciut niżej skrzyzować - zobacz jak wam najwygodniej

Uprawnienia umieszczania postów