e, to co laski na TBW pisza o wielogodzinnym gotowaniu![]()
e, to co laski na TBW pisza o wielogodzinnym gotowaniu![]()
łeee, to czego dziewczyny używają? ja zostawiam gar na noc, ale gotować to tego nie trzeba, daj spokój, opary by były w całym mieszkaniu.
edit - a, no i czekam na zdjęcia przebierając nóżkami![]()
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
dopisuję się do czekających na garneta
mi w odplamiaczu zosinejmamy pawie w 3 minuty w gorącej wodzie z kranu puściły równo kolor,jakby je tak przytrzymać przez nockę to pewnie by całkiem rozjaśniały,a odplamiacz nawet łap mi nie ruszył (zapomniałam rękawiczek i miętoliłam gołymi rękami)
dobra, oto oskubany zloty paw, purystki niechaj przymkna powieki!
i z bracmi pawiami, bialym i czarnym:
![]()
ale mialam czuja,zeby tu zajrzecna szczescie mi sie nie podoba...zostawiasz tak?
![]()
mysle zeby zabrac teraz do Polski i tam sporobowac metody Karoliny i calkiem dac czadu![]()
Tutaj tez ten odbarwiacz można kupić,mam zamiar poszukać,jest na amazonie ale tez ponoć w waitroisse![]()
hm, mam kawalek do waitrossa, zobacze w moim tesco
jak to sie zwie, dr beckmann...? jakies produkty z tej serii widzialam ale nie wiem czy to dokladnie to.
podoba mi sie zloty paw ale chyba wole calkiem bialego...
Green, czy mogę te zdjęcia wywiesić rosjankom do obejrzenia? Wczoraj napisałam, że ktoś pawie odbarwia - ale kobiety się przejęły)) Czekają
)
A wiesz że ładne te ptaki wyszły![]()
Ostatnio edytowane przez elenapogodna ; 10-02-2011 o 13:30
Moje kochane dziewczynki - Marta (18.09.2006) i Agłaja (06.08.2010)
no tak mysle czy bardziej ich au naturel nie zrobic...
http://community.livejournal.com/didy_vsem/434731.html
a tutaj wczorajcza dyskusja http://community.livejournal.com/didy_vsem/433608.html
Fajnie wyszły, choć bardziej odbarwione chyba będą ciekawsze![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
a mi się takie właśnie podobają - bardziej odbarwione będą za blade jak na mnie... myślałam że będą całe żółte, a tu takie piękno![]()
http://allegro.pl/dr-beckmann-super-...445916251.html
ja takim odbarwiałam,wbrew temu co piszą na opakowaniach,w gorącej wodzie puszcza kolor całkiem.im gorętsza tym szybciej.choć może to zależy od rodzaju barwnika.no pawie jaśnialy megaszybko.
a ile tego trzeba na jedna chuste o wadze ok 1 kg...?
wystarczy jedna saszetka (w opakowaniu są dwie). potwierdzam, że istotna jest temperatura. właśnie odbarwiam zarę curry, zeszło w kilka sekund
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.