ja mam też 75 gr. ponoć 100 gr IV już nie produkują? prawda to?
marzy mi się bambusowa kikko na spróbę![]()
Tak, niestetyuboolewam, choć Zosia już praktycznie odpieluchowana. Kikko bambusowe mam, i niestety do IV 100gr im daleko. Ale ogólnie ok.
Zosia - przyniosłaś nam wiosnę 21.03.2009
Kazik - Zimowy Okruszek 12.02.2014![]()
Witek -Wielka Niespodzianka 06.08.2018
Ja używałam tetrówek niebielonych Lenya z ekobaby i były bezkonkurencyjne i Kikko - też były lepsze niż standardowa tetra, ale bez rewelacji.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi® - konsultacje, warsztaty, pogadanki www.pasiata.pl
Tosia 20.10.2008, Wojcieszek 30.03.2011
A nam jakoś nie idzie to składanie, próbowałam trójkąta z plisą i nie dałam rady młodego w to zawinąć - za dużo materiału zachodzi na udka i w ogóle za dużo tego do zawinięcia - boki po zawinięciu zachodza mu na plecy.... nie wiem czy ktoś się połapie o co mi chodzi ale generalnie nie wiem co z tym fantem zrobić...
mozecie mi powiedziec co to za pieluszka jest uzyta do demonstracji z paskiem sumo i snappi? http://tetro.pl/doc/instrukcje.html
to jest ten prefold czy co? bo ja sie w tym chyba nigdy nie polapie, a musze nabyc jakis komplecik tylko zupelnie nie wiem jaki? czy lepiej takie przeszyte,czy rozlozone, zeby skladac od poczatku...
Zosia - przyniosłaś nam wiosnę 21.03.2009
Kazik - Zimowy Okruszek 12.02.2014![]()
Witek -Wielka Niespodzianka 06.08.2018
aginia a masz duże pieluszki tetrowe, czy te mniejsze? Bo te duże 80x80 są za wielkie na takiego malucha i wtedy dużo zachodzi na udka i ciężko pod otulacz upchnąć.
Ja najbardziej lubię pieluchy bambusowe (kupiłam kiedyc na allegro) sporo się skurczyły i teraz idealnie pasują na moja panienkę, składam je w prostokąt.
Ogólnie najbardziej lubię prefoldy, składam je w prostokąt, super pasuje do otulacza bambino mio, bo nie robi dużej pupy i jest na prawdę chłonne, pod obszerniejsze otulacze składam w twist, ale on jest mniej chłonny.
Trójkąt z plisą jest chłonny, ale robi duż pupę i go nie lubię.
No właśnie jedyne kwadratowe jakie mam to 80x80, dzisiaj kombinowałam ale ewidentnie za dużo materiałuA taką fajną tetrę bambusową mam - nie przyszło mi do głowy jak kupowałam, ze musi być kwadrat
![]()
Dzisiaj w zasadzie cały dzień jechaliśmy na prefoldach ( bambino mio) - trochę to grubasne i sztywnawe ale młody nie protestował więc chyba okNa prefold daję wkładkę mam sucho.
Czyli IV tez nie mam co kupować bo one są 80x80?