Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Padłam! Chusty w sklepie w Tczewie

Chustoholiczka Awatar erithacus
    Miejscowość
    Tczew

Domyślnie Padłam! Chusty w sklepie w Tczewie

Idę ja sobie dziś na spacer po mojej mieścinie, oglądam wystawy i nagle widze na szybie malutkiego sklepu z ciuchami napis "chusty do noszenia dzieci". Oczywiście w pierwszym odruchu pomyslałam, że pewnie jakieś nosidła tam mają, bo w Tczewie na ulicy jeszcze nikogo w chuście nie widziałam. Podchodzę bliżej i okazuje się, że to najprawdziwsze chusty - tkane, elastyczne i mei taje. Firmy Lenny Lamb. http://pl.lennylamb.com/articles/1_dlac ... dzieci_%3F
    Nigdy o tych chustach nie słyszałam, ale ja mało oblatana jestem, więc pewnie wy wiecie więcej. W dotyku różnią się od np. Nati czy Storcza, są takie bardziej jakby śliskie i błyszczące, w pierwszej chwili wydały mi się nawet sztuczne. Oczywiście są z bawełny, tkane skośnokrzyżowo. Nie zakładałam, ale w ręku rozciągają się (po skosie) niewiele. Mei taje bardzo ładne, z materiału chustowego.

Dziewczyny, a może to któraś z was maczała w tym palce?

Czasem mnie nie ma. Można mnie złapać na maila: [mój nick z forum] @ tlen.pl

. Awatar mart
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

lenny lamb to chusty babolka

Domyślnie

No proszę
    Gratuluję Babolku
    Miłość tworząca się w stałej relacji okazuje się nieodzownym składnikiem rozwoju. Erna Furman
    Spotkania "Noszenie Dziecka" woj pomorskie

Chusteryczka Awatar rebelka
    Miejscowość
    Nowe n/Wisłą

Domyślnie

Kolejny powód, żeby w końcu tyłek ruszyć i do Tczewa zajechać, w ogóle bardzo lubię Tczew, do liceum tam dojeżdżałam erithacus a gdzie dokładnie ten sklep? Bo koleżanki na zwiady wyślę a później sama się przejdę.
    "Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa

Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008

Chustopaleozoik Awatar zulam

Domyślnie

Jest kilka wątków na forum, w tym recenzje tkanych, elastycznych i MT Lenny Lamb

Chusteryczka Awatar april
    Miejscowość
    Im lepszy koń, tym na niego wiecej nakladają.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rebelka
    Kolejny powód, żeby w końcu tyłek ruszyć i do Tczewa zajechać, w ogóle bardzo lubię Tczew, do liceum tam dojeżdżałam erithacus a gdzie dokładnie ten sklep? Bo koleżanki na zwiady wyślę a później sama się przejdę.
    no własnie, gdzie ten sklep bo i ja w sumie niedaleko mam

Chustofanka

Domyślnie

jej ... ale tu informacje się szybko rozchodzą

zostawiłam kilka sztuk chust w zaprzyjaźnionym sklepie z ciuchami w Tczewie Jarosława Dąbrowskiego , to póki co próbka jak będzie zainteresowanie to i więcej chust będzie

kociewianka dzieki za linka
    Franek 07.05.2007 , Ewa i Hania 15.11.2009

LennyLamb - chusty tkane, elastyczne , nosidełka mei-tai i ....
    Dwa ssaki w akcji więc jeśli chcesz się ze mną skontaktować podaję maila asia [et] lennylamb.com

Chustomanka Awatar picikola
    Miejscowość
    jakby Toruń

Domyślnie

Jakie tu zagęszczenie chustowe, kolejna Tczewianka się melduje, nic tylko zlot czarownictrzeba zorganizować. Dajcie natychmiast adres sklepu, to jeszcze dzisiaj skoczę zobaczyć czy faktycznie te kolory takie piękne jak w necie, bo jeśli tak... $$$$$
    Michał.02 i Tymon.08

Chustoholiczka Awatar erithacus
    Miejscowość
    Tczew

Domyślnie

Kto jeszcze jest z Tczewa, meldować się.
    Sklep jest na Dąbrowskiego, idąc w stronę placu Hallera po lewej stronie, w takiej jakby wnęce, obok drogerii, nazywa się Euforia.

Czasem mnie nie ma. Można mnie złapać na maila: [mój nick z forum] @ tlen.pl

Chustomanka Awatar picikola
    Miejscowość
    jakby Toruń

Domyślnie

No i nabyłam Malachita, czyli mam bardzo mały stosik, kolor cudny, żałuję tylko że nie było Sugilita, bo cos czuję, że może być jeszcze piękniejszy.
    Michał.02 i Tymon.08

Uprawnienia umieszczania postów