To ja też pytam, bo zamówiłam właśnie kieszonkę. A o otulaczach nic nie znalazłam w wątku.
To ja też pytam, bo zamówiłam właśnie kieszonkę. A o otulaczach nic nie znalazłam w wątku.
Znacie może prefoldy baby jungle, używał ktoś?... kusi mnie spróbowanie rozmiaru newborn.
Kalina 14.07.2012 i Beniamin 25.10.2014
no to wracam
i już piszę
najpierw o otulaczu, bardzo zgrabny, wąski w kroku, idealny dla mnie. Super wszyte gumki, to jest otulacz po który sięgam jako pierwszy. Kresko specjalnie dla Ciebie zostawiłam synka na dłużej w pieluszce, miał otulacz baby jungle + muślinę imse vimse, pielucha była mokra bardzo, polar suchy. Będzie się idealnie nadawał dla noworodków i małych niemowlaków.
tak wygląda w środku
a tu porównanie z otulaczem babyetta
widać, że jest weższy, jeśli chodzi o długość to rozciągają się niemal do tej samej długości.
Wiem, że mój otulacz to prototyp, więc pewno standardowe będą się odrobinę różnić.
A teraz kieszonka baby jungle, uszyta bardzo porządnie, starannie. Polarek jak polarek, ale cieńszy niż w milovia, bardzo podobny do tego w nappi me i babyetta. Pul mięciutki, plastyczny bym powiedziała. No i znów zgrabna kieszonka wąska w kroku. Dla mnie super!
porównanie z bumgeniusem
porównanie z milovia
i jeszcze z nappi me, są b. podobne jeśli chodzi o szerokość
![]()
Swietnie wykończony ten otulacz, np. w e flipie te zakładki sa takie luźne, ze nic nie trzyma a tutaj bardzo fajnie.
Ej, skąd wy te otulacze BG bierzecie? Nie ma w sklepie, w wątku też nie. Na zamówienie jest?
Problemw tym, że jest nas czterech
Rafał mąż- 2003, Eryczek- 04.2010, Tymusiek- 05.2012, Staś- 10.2014
i każdy chce przy Tobie LEŻEĆ.