ale polarkowe czy z pula? bo z polarkowymi mi nie bardzo po drodze... nie nasiąkają za szybko?
ale polarkowe czy z pula? bo z polarkowymi mi nie bardzo po drodze... nie nasiąkają za szybko?
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
polarkowe, w zasadzie to jest chyba mikropolar.
Mały miał go dużo razy na pupie i nie nasiąka, nie zauważyłam tego. Ale przy następnej zmianie pieluszki zwrócę na to uwagę
hmmm... jak te zakladki nie sa za wielkie i mikropolar nie nasiaka to tez bede czekac na te otulacze
kiedy mają byc mniej wiecej? bo nie doczytalam nigdzie...
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
To ja też pytam, bo zamówiłam właśnie kieszonkę. A o otulaczach nic nie znalazłam w wątku.
Znacie może prefoldy baby jungle, używał ktoś?... kusi mnie spróbowanie rozmiaru newborn.
Kalina 14.07.2012 i Beniamin 25.10.2014
no to wracam
i już piszę
najpierw o otulaczu, bardzo zgrabny, wąski w kroku, idealny dla mnie. Super wszyte gumki, to jest otulacz po który sięgam jako pierwszy. Kresko specjalnie dla Ciebie zostawiłam synka na dłużej w pieluszce, miał otulacz baby jungle + muślinę imse vimse, pielucha była mokra bardzo, polar suchy. Będzie się idealnie nadawał dla noworodków i małych niemowlaków.
tak wygląda w środku
a tu porównanie z otulaczem babyetta
widać, że jest weższy, jeśli chodzi o długość to rozciągają się niemal do tej samej długości.
Wiem, że mój otulacz to prototyp, więc pewno standardowe będą się odrobinę różnić.
A teraz kieszonka baby jungle, uszyta bardzo porządnie, starannie. Polarek jak polarek, ale cieńszy niż w milovia, bardzo podobny do tego w nappi me i babyetta. Pul mięciutki, plastyczny bym powiedziała. No i znów zgrabna kieszonka wąska w kroku. Dla mnie super!
porównanie z bumgeniusem
porównanie z milovia
i jeszcze z nappi me, są b. podobne jeśli chodzi o szerokość
![]()
Swietnie wykończony ten otulacz, np. w e flipie te zakładki sa takie luźne, ze nic nie trzyma a tutaj bardzo fajnie.
Problemw tym, że jest nas czterech
Rafał mąż- 2003, Eryczek- 04.2010, Tymusiek- 05.2012, Staś- 10.2014
i każdy chce przy Tobie LEŻEĆ.