Pokaż wyniki od 1 do 20 z 87

Wątek: Baby Jungle

Mieszany widok

Chustofanka Awatar Blafia
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

My posiadamy dwie różowe formowanki Baby Jungle rozmiar 2 z dużym zapasem oryginalnych wkładów, których używamy też w połączeniu z otulaczami lub kieszonkami innych firm - sprawdzają się świetnie!

Hania ma aktualnie 14 miesięcy, waży ok.9,5kg, jest raczej długim szczypiorkiem. Na wielo dopiero od miesiąca (żałuję, że tak późno!!!).
    Formowanki BJ UWIELBIAMY i na pewno zakupimy jeszcze inne kolorki, szczególnie turkus i jasna zieleń. Pieluszki są śliczne, mięciutkie, cudne w dotyku - Hania jak dorwie to się do nich przytula jak do pluszaków Prane kilkakrotnie w 40 i 60st nie straciły nic z urody i funkcjonalności.
    Świetnie przylegają, ale nie obciskają. Nie zdarzył nam się żaden przeciek, ani odparzenie i inne tego typu historie. Używamy z otulaczem, ale czasami po domu lata w samej formowance.
    Z włożeniem wkładki rzeczywiście trzeba się trochę napracować, ale jak się ją odpowiednio ułoży to ta chwilka trudu procentuje

Reasumując: świetna pieluszka!!!

Może uda mi się obfocić dziecię w weekend to dodam relację

Domyślnie

To i ja się dopiszę - używamy BJ od ponad pół roku. Są fantastyczne - przez sposób zapinania doskonale się dopasowują do szczupłego ciałka, bardzo milusie w dotyku.
    A dodatkowo bardzo ładne - mamy turkusową

Chustodinozaur Awatar jul
    Miejscowość
    zachodnie podwarszawie

Domyślnie

używam od kilku miesięcy baby jungle dwójki - wytrzymują pranie i suszenie bębnowe co drugi dzień, chłonne, milutkie, zgrabne - wąskie w kroku, dzięki konstrukcji wkładu - zszyty z jednej strony, z drugiej spinany - stosunkowo szybko schnie, może jak dla mnie trochę za dużo gumki na plecach. Pewnie byłyby to moje ulubione formowanki (a tak nie mam ulubionych ) gdyby nie były kieszonkami - miękki, zwijający się wkład trudno ułożyć w wąskiej, ze sztywniejszego materiału pieluszce. No ale gdyby wkłady były wszyte albo wpinane, to pieluszka zapewne straciłaby inne zalety - albo relatywnie szybkie schnięcie, albo zgrabność, albo welurkową miękkość od pupy.
    żona TEGO Jaśka
    mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)

Chusteryczka Awatar Ronja
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Do jakiej wielkości dziecka wystarcza rozmiar 2? Ostatnio wszystkie bambusy zaczęły mi gwałtownie łysieć więc szukam alternatywnych materiałów a BabyJungle wyglądają bardzo kusząco
    Witek 2012

Chusteryczka Awatar marcy
    Miejscowość
    Bielsko-Biała

Domyślnie

My uzyskaliśmy do 2 lat, do odpieluchowania, ale za Chiny nie pamietam ile Adam wtedy ważył.
    Alex 2008, Adaś 2010, Emma i Tymon 5/01/2014

Doula/ Certyfikowany Doradca Laktacyjny/Doradca noszenia po kursie ClauWi

mamru
    Guest

Domyślnie

no to i ja!!
    mam otulacz pul babyjungle i nie sądziłam, że mnie coś jeszcze pieluszkowego zaskoczy!! Najlepszy otulacz jaki do tej pory miałam w rękach. Wąski, pul mięciutki, idealny dla mnie. Zawsze wyciągam go pierwszego do założenia na tyłek. Także czekam teraz na dostawę otulaczy BJ
    Rafandynko brawo!!

Chustopróchno Awatar Kreska

Domyślnie

mamru, a co ten otulacz ma w srodku? mam nadzieje ze nie zadne zakladki z mikropolarku...?
    Ania
    2008, 2011, 2013, 2018

Uprawnienia umieszczania postów