Pokaż wyniki od 1 do 20 z 87

Wątek: Baby Jungle

Mieszany widok

Domyślnie

teraz ja, teraz ja! przetestowałam wszystkie trzy kolorki po dwa razy. Tzn przetestował syn mój, 16 miesięcy, 11.5kg.
    Plusy (powtórzę za dziewczynami ale co poradzę, że Ameryka już odkryta):
    -piękne i milusie
    -małe i zgrabne, pięknie wyglądają na małej pupce, szkoda zakrywać. Jestem na końcu listy a ślady używania widać jedynie przy falbankach, welurek jakby się trochę wytarł ale to naprawdę trzeba się przyjrzeć
    - super wkłady!!to bambus?
    - szybko schnie, i pieluszka i wkłady
    - dobrze rozplanowane napy
    - bardzo dobrze chłoną, nic nam nie pociekło po nogach, dały radę z 2-3 sikami (trudno powiedzieć ile ale na pewno więcej niż jeden bo macałam).

minusy:
    - cena.....deczko drogie a na bazarku jakoś nikt nie chce się ich pozbyć
    - mogłyby być ciut szersze w kroku, choć przyznać muszę że tylko z pierwszą wkładką miałam problem aby ją dobrze i równo ułożyć. Potem poszło już bardzo szybko. Ale dla komfortu choć 0.5- 1cm by się przydało choćby po to aby dołożyć wkład np na noc.

Bardzo dziękuję, że mogłam potestować. Bardzo bym ją chciała w swojej szafce, nie wiem tylko czy zieloną czy niebieską...

Szukajguru
    Miejscowość
    Sopot/Gdańsk

Domyślnie

testowałam pieluszki w maju, myslałam, że recenzja dawno tu jest, a okazuje się, że nie

testowalismy rozmiar 2, synek miał ponad 2 lata, jest szczupły (waga wtedy ok 12 kg, wzrost ponad 90 cm, dokładnie nie pamietam)
    pierwsze wrażenie po zobaczeniu pieluch - będą za małe na szczęście okazało się, że nie mam racji
    kolorki cudne, wykonanie na 5, dopasowanie też w sam raz na mojego szczuplaka
    miałam problem z ułożeniem wkładki, ale wąskość pieluchy okazała sie zaletą w ostatecznej ocenie
    używalismy tylko w dzień, więc maksymalnej chłonności nie oceniam, ale pieluchy mnie zachwyciły i na pewno kiedyś będę mieć taką w swoim stosiku

Chustoholiczka

Domyślnie

Ulubione formowanki mojego dziecka (jedyne pieluszki przy których nie protestuje jak mu zakładam).
    Jesteśmy z nich bardzo zadowoleni.

Uprawnienia umieszczania postów