Pokaż wyniki od 1 do 20 z 87

Wątek: Baby Jungle

Mieszany widok

Chustodinozaur Awatar panthera
    Miejscowość
    okolice warszawy, później Gdańsk, Wrocław i znów pod Warszawą. aktualnie Gdynia :)

Domyślnie

Testowalismy rozm 2 - Maciek rok i 8 miesięcy - 86cm- ciut ponad 10 kg.

Pieluszki zachwyciły mnie niezwykle żywymi kolorami i miękkością.
    bardzo zgrabne na pupie, aż żal było je zakrywać.
    Myślę że rewelacyjnie sprawdziłyby się dla starszego dziecka w trakcie odpieluchowywania.
    Maciek w cieplejsze dni biegał w samej pieluszce i wytrzymywała ona z podwójnym wkładem ok 1-1,5 godz. bez otulacza.
    Schną tez dosyć szybko, wkłady nawet szybciej niż tradycyjne mikrofibrowe.
    Jedyny mankament jak dla mnie - że można używać je jedynie z oryginalnymi wkładami (wszystkie inne które posiadam są zbyt szerokie).
    Dla Maćka rozm. 2 był idealny- jednak wydaje mi się ze do 15 kg mogą nie wystarczyć.

fotki na modelu za chwilę...
    Ostatnio edytowane przez panthera ; 27-05-2011 o 22:18
    Damian 07.01.2005
    Maciek 07.09.2009
    Tomek 17.04.2014

J15.01.2013 [']

1% Maciek
    https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572

uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny

Chusteryczka Awatar Olik
    Miejscowość
    Pomorze Gdańskie

Domyślnie

Ja tak krótko, bo już chyba wszystko zostało napisane.

Pierwsze wrażenie.... takie sobie. Na fotkach wydawały się bardziej mięsiste i kolory bardziej nasycone. Minus za siłowanie się z wkładkami. Ogólnie mam chyba awersję do formowanek z kieszonką. Dla mnie albo kieszonka z PULem albo formowanka, nie ma to tamto, nawet jak ma schnąć dwie doby

Ale ogólnie bardzo miłe w użyciu, bez otulacza nie stosowałam, ale 3h spaceru spokojnie wytrzymały a i jedna noc się zdarzyła od początku do końca w jednej formowance. Ładnie wykonane, super są te falbanki przy nóżkach. Idalia jest duża i pulchna ale nic jej nie obciskało.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Olik Zobacz posta
    Ja tak krótko, bo już chyba wszystko zostało napisane.

Pierwsze wrażenie.... takie sobie. Na fotkach wydawały się bardziej mięsiste i kolory bardziej nasycone. Minus za siłowanie się z wkładkami. Ogólnie mam chyba awersję do formowanek z kieszonką. Dla mnie albo kieszonka z PULem albo formowanka, nie ma to tamto, nawet jak ma schnąć dwie doby

Ale ogólnie bardzo miłe w użyciu, bez otulacza nie stosowałam, ale 3h spaceru spokojnie wytrzymały a i jedna noc się zdarzyła od początku do końca w jednej formowance. Ładnie wykonane, super są te falbanki przy nóżkach. Idalia jest duża i pulchna ale nic jej nie obciskało.
    Idalia nie jest duża i pulchna tylko stworzona do reklamy pieluszek wielo sprzedaj ją jakiejś agencji póki Ci sprzed obiektywu nie ucieka, zarobisz na nowe wielo

czy na noc to była BEZ otulacza???

Chusteryczka Awatar Olik
    Miejscowość
    Pomorze Gdańskie

Domyślnie

Na noc z otulaczem oczywiście!

Podobno dziećmi handlować nie można

Uprawnienia umieszczania postów