Zobacz wyniki ankiety: Jaki stopien dajesz tej chuscie?

Głosujących
73. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1

0 0%
  • 2

1 1.37%
  • 3

4 5.48%
  • 4

7 9.59%
  • 5

61 83.56%
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 111

Wątek: BB-slen - tkana chusta firmy Babylonia

Mieszany widok

Domyślnie ja kupiłam, pieniądze wyrzucone w błoto

wiecie co, dla mnie to tragedia... napaliłam się na chustę, bo mam zapalenie ścięgien dłoni i nie mogę nosić niuni; a że nosidełka są tak bluzgane, kupiłam właśnie tą chustę;

motanie się jest proste, dziecko aprobuje, ale jest wada nie do przeskoczenia- z mojego dziecka pot leje się strumieniami , ze mnie podobnie- jestem załamana, bo wydałam 300 zł na to coś; żałuję, bo są nosidełka, gdzie dziecko ma nóżki w pozycji żabki i ogólnie są dobre, bardziej "przewiewne" niż chusta trzeba tylko wiedzieć czego i jak szukać;

zawiodłam się na chuście, na pewno żadnej innej nie kupię- pieniądze wyrzucone w błoto

Chustomanka Awatar Elayla
    Miejscowość
    Sulejówek (wcześniej Wrocław i Warszawa)

Domyślnie

ja mam od 8 miesiecy bb blue curacao. w miedzy czasie nosilam w indio przez ok. 3 mc i przetestowalam kilka innych chust. Pierwsze wrazenie po mega sztywnej chuscie jaka mialam wczesniej bylo bardzo pozytywne, jednak kiedy przetestowalam inne to doszlam do wniosku. ze bb jest dosc gruba i ciezka (Mam dlugosc 4.2) i ze zdecydowanie wole ciensze chusty. Tak bylo do czasu, kiedy chlopcy podrosli i zaczeli byc bardzo ciezcy (10 kg). Wtedy wrocilam do bb po kilku miesiacach noszenia krociutkiego indio i bylam zachwycona jaka wygodna jest babylonia. Nie czulam juz jej ciezaru ani ciezaru dziecka w niej. Okazuje sie wiec, ze grubosc i miesistosc chusty powinna byc dostosowana do wagi chusciocha. A ocena chusty moze sie bardzo zminiac w czasie nawet kilkakrotnie i maja w tym udzial rozne czynniki.

Ekologiczne pieluszki wielorazowe z naturalnych tkanin - www.puppidiapers.com
    Pieluchowy blog ekspercki.

Uprawnienia umieszczania postów