hm, ale pawiszony teraz sie sypia jak z rekawa tu i tam...
a tez pamietam akcje z ebayem, podobalo mi sie takie przytarcie nosa windujacym ceny wlascicielkom
a propos mojej narzutki-jeszcze przed praniem zauwazylam ze jest dosc mocno elastyczny!
hm, ale pawiszony teraz sie sypia jak z rekawa tu i tam...
a tez pamietam akcje z ebayem, podobalo mi sie takie przytarcie nosa windujacym ceny wlascicielkom
a propos mojej narzutki-jeszcze przed praniem zauwazylam ze jest dosc mocno elastyczny!
aa! chyba ze tak. ale ponoc one brzydkie w porownaniu z jubileuszowymi![]()
ale jest za czym gonić
pamir to takie połączenie nośnej tkanej z elastykiem co widać właśnie w krawędziach,ciut te krawędzie chodzą jak w aprosasach,przy rozkładaniu poły w plecakach na pupie trudno je naciągnąć mocno,ale jak się naciągnie to nie ma zmiłuj,niesie rewelacyjnie.
Olu, zazdroszczę
to jedyna chusta, w której chciałabym jeszcze ponosić.
kasia, nie szalalabym z zakupem gdyby nie perspektywa kolejnego chusciocha, do produkcji ktorego mam zamiar niebawem przystapicbo tak sobie a muzom kupowac to nie mialoby dla mnie sensu ....a moja Nina coraz bardziej samodzielny tuptak i noszenia coraz mniej.
ja już perspektyw nie mam
ale gdybym miała kasę, to kupiłabym jeszcze właśnie tę chustę - dla samej przyjemności posiadania![]()
o, to moze jak jej przejdzie, to wskoczy na plecy (a ja moze do tego czasu sie naucze porzadne plecaki wiazac!)
plany produkcji przewidziane na okres okolowakacyjny, zeby sie na wiosne pojawilo...![]()
Tez bym macnęła pana PamiraTrzeba korzystać z kryzysu
U nas re-noszenie nastąpiło, więc też kupuję szmaty, w których chciałam ponosić a szkoda mi było kasy...
dorzucam kilka fot-w akcji nie, bo zamotalam na chwile tylko (ale co to byla za chwila...blogo!) po czym dziec mi odmowil wspolpracy (dzis w ogole odmawiala wspolpracy we wszystkim;/)
i porownanko z rybami tussah
jestem zakochana strasznie! prasuje sie toto gorzej niz czysty len, ale poza tym kazde mozliwe wrazenia zmyslowe polechtane sa szalenie
i nosi faktycznie, bez przesady-BOSKO.
Ryby ładniejsze.
A tak serio, to chyba najbardziej legendarna chusta. Wielu o niej mówi, a niewielu miało ją kiedykolwiek w rękach.
niesamowite jest to, ze jak widac na na tej porownawczej z rybami pamir jest cienszy, bardziej kompaktowy i sprawia wrazenie mniejszego pakunku, a jak sie wezmie obydwie chusty do reki, to ciezar pamiru jest znacznie bardziej odczuwalny. przedziwna chusta...postaram sie o rzeczowa recenzje jak juz wyjde ze stanu zadziwienia i zatchniecia![]()