Myślę, ze Jan to maks 150 z zł, próbowałam sprzedac za więcej,ale nikt go nie chciał
Nie żartuje, widziałam już indio w gratisie do amazonas za 30zł ;P więc wiesz..
Mama Jakuba - styczeń 2011, Alicji - luty 2014
i grudniowej 2016 Oliwki
Niestety nie ;P
Mama Jakuba - styczeń 2011, Alicji - luty 2014
i grudniowej 2016 Oliwki
A rapalka paisley ile jest warta? No i hopek osaka?
Michał - 16.03.2014
dziewczyny ile są warte szare flamingi bambus/bawełna natibaby?
rapalka paisley 120zl mysle, rapalke jednobarwne 80-100zł, pasiaki didka zalezy ktory i jaki stan. Katja pasiak sprzedaje sie jak gorąca bułeczka. Jana z czarna metka i to 5tke mysle że tak 150zł jest ok. - pasiaki głównie kupują chustonówki i tutaj na niekorzysc jest rozmiar 5, bo wiekszosc nie wie co wziac i woli kupic 6. Cena z ebaya sie nie kierowac, bo w Polsce wiekszosc chust chodzi drozej. A jak ktos ustrzeli tam tanio i zaplaci za przesylke do PL to i tak wychodzi mu często cena na polskim rynku
A pomoże mi ktos wycenić Indio gelb (żółte) rozmiar 5, czarna metka, uzywane niewiele przeleżało sobie szafie??
Gosia, mama Toli (25/10/2008), dawniej mimezis
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
dzięki!
na razie nie zamierzam sprzedawać ale kto wie jak mnie przyciśnie...ja mam 4,6 tą chustę więc myślę, że tyle ile zapłaciłam 250 będzie nadal ok![]()
Wrapsodia - widziałam na FB rozm. 5 za 370 (to Twoje?) a rozm. 6 za 400. Nie wiem czy czarna metka zmienia cenę![]()
Moc jest z nami
Ile może być warte indio biało-niebieskie, bawełna, 3.6m, stan bdb, piętnastoletnie?
A Nati Sweet Place z lnem, też czwórka?
Oscha Starry Night Raven z lnem, czwórka?
['] 07.2008
Dotka 06.2010
Agutka 07.2013
Katka 08.2017
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
ile moze byc warta chusta didymos bjoern 4,6 bawelna, 2 przebarwienia. z gory dziekuje za wycene.
L9.08.2011 jak ten czas leci
S30.3.2015 doczekaliśmy sie kolejnego cudu
to ja bym prosiła o wycenę mojego 100% bawełnianego stosiku:
amazonia nati 6- 5 letnia, porządnie złamana, stan bardzo dobry
girasol alpejskie fiołki 6, minimum 5 letni (tyle był u mnie, a przybył używany), porządnie złamany, stan idealny
indio viola kółkowa 1,70 cm, miękki kocyk z fioletowymi kółkami, u mnie 4 lata
rapalka rożowa S (4,2m?) złamana, ale nie do końca
LF aleksandryt S (3,6m)- nadłamana
MT tulikowo baaardzo stare, aplikacja nieco przetarta od pasów- https://lh3.googleusercontent.com/-_...0/P7133481.JPG
Marzenia się spełniająwww.ogrodymuzyki.pl
Mój Franio Chuścioszek 08 maja 2010 i Laura Marianna 12 kwietnia 2015