Witaj
witaj na forumduzo mam nosi w chustach tam gdzie mieszkasz? pytam z czystej ciekawosci, bo zawsze Hiszpania jakos tak milo sie kojarzyla
![]()
dobrze Ci sie kojarzyla, Hiszpanie przewaznie sa bardzo mili, ale chusty niestety nadal sa dosc malo znane. nosi coraz wiecej osob, ale to jednak powolny proces.
plus jest taki (tego ze sa mili) ze ja osobiscie praktycznie nie spotkalam sie z nieprzyjemnymi reakcjami na moje chustowanie, za to z pozytywnymi - na kazdym kroku. Na polnocy kraju bywa roznie (wiem od internetowych chustujacych znajomych), ale tu na poludniu ludzie sa bardziej wyluzowaniNikt nawet nie mrugnal okiem ze zdziwienia ze na chrzest tez przyszlismy zachustowani i nie wyjelismy mlodej do ostaniej chwili (a bylo sporo nieznanych nam osob, ktore nie byly oswojone z chustami).
dziekuje za przywitania![]()
fajnie, ze jesteś, jakoś nie kojarzę na forum nikogo z Hiszpanii - witaj![]()
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
Hej kochana! Z Hiszpani mamy tu Krystynę, nie wiem czy jeszcze bywa... Ale znam kilka przemiłych hiszpańskich mam z naturalsów![]()
witaj
mam kuzyna ożenionego z Hiszpanką
Ona nosi w jakiejś mega kolorowej szmacie ale w czym to już nie miałam okazji dopytać![]()
Łał, witaj! Powinni Ci zmienić opis z chustonówka na chustoznawca, he!
malkaz, czy ja wiem, moze i zaczelam nosic 2 lata temu, ale wcale nie wyprobowalam tylu chust co niektore mamy testuja w pare miesiecy
poza tym sama wiesz jak to jest na forum, licza sie posty hehe
niemniej dzieki![]()