Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Wymiary FLIPa

Chustoguru Awatar mmadzik
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie Wymiary FLIPa

Dziewczyny, może mi któraś zmierzyc wymiary FLIPa? Szczególnie długość i szerokość w kroku. Będę stokrotnie wdzięczna!

Domyślnie

szer w kroku:19 dł bez rozciagania: 35 on jest tak uniwersalny że na pewno będzie ok

Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Dzięki!

Edit: Zmierzyłam otulacz Poppolini, którego używamy do tej pory, ale jest już za mały i potrzebujemy większego, bo nam formowanki nie wchodzą... NO i ten nasz ma wg mnie 20cm w kroczku, a na długość ciężko go zmierzyć, bo wyprofilowany jest, ale wg moich obliczeń to ma 42 cm... NO i teraz nie wiem, czy FLIP będzie ok...
    Ostatnio edytowane przez mmadzik ; 30-01-2011 o 15:05

Domyślnie

naciągnęłam Flipa na chyba na max 46cm dł, ale dokładnie ciężko zmierzyć, w kroku 19cm (tym razem mierzyłam inny otulacz)
    Szkoda że się nie zgadałyśmy jak byłam w Lublinie bo miałam przy sobie Flipy w torbie

Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

NO nic, chyba jak nie przymierze to się nie przekonam, jak jest naprawdę... Dzięki margeritta!

Chustonoszka
    Miejscowość
    Berlin/Lodz

Domyślnie

W kazda strone wiekszy o kilka centymetrow jest Blueberry CoverAll, a jest bardzo podobny do Flipa. Jedyna roznica, ktora widze, to to, ze Blueberry ma podwojne wykonczenie przy nozkach.
    Gosia

Alizée Nicole (12.11.2003)
    Lara Katharina (11.11.2010)

Uprawnienia umieszczania postów