Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy 12345
Pokaż wyniki od 81 do 83 z 83

Wątek: Poddaję się. Chyba nie umiem nosić w chuście. E TAM, UMIEM :) WCALE NIE BĘDĘ SIĘ PODDAWAĆ!

Chustofanka Awatar Livonia
    Miejscowość
    Newport

Domyślnie

oby tak dalej!

same się uczymy wiemy jak to czasem jest... a zasnięcie w ramionach mamy... super, pod ciepłą nachuchaną chusta

BTW - dla mnie wiązanie eleganckie bardzo ( i cmoka w czoło jak prezentujecie!)
    Ostatnio edytowane przez Livonia ; 31-01-2011 o 22:52
    Drugi chuścioch w drodze

Chustomanka Awatar moli1978

Domyślnie

Odgrzebuję.
    Mała polubiła chustę, cieszy się na jej widok i wogóle. A od jakiegoś czasu problem: ona próbuje mi stanąć w chuście. Tymi nogami majta to prostuje w kolanach, to się napina, dupę podnosi. Albo jeszcze gorzej - przy dociąganiu wychyla mi się na boki, bo koniecznie musi sprawdzić co jest na podłodze.... Przy czym to nie jest takie szarpanie, to jest "brykanie" w chuście dla zabawy, bo ona wcale nie chce się uwolnić.
    Tyle, że ja nie mogę jej porządnie dociągnąć. Czy to czas na zmianę wiązania? Czy to znowu jakiś etap dziwny...
    syn 2007, córka 2010, syn 2016 Mamine na fb PituPitu

Chusteryczka Awatar Kanga
    Miejscowość
    Warszawa,Mokotów

Domyślnie

etap dziwny ja bym nie wiązała, gdy sie chce dziecko bawić poczekaj chwilę, zmien porę wiązania,albo.. sposób wiązania - moze pora na plecaki??
    w kwestii stawania - mój syn tak miał, gdy zaczynał stawać na dwie nogi - na biodrach moich się opierał i "stawał". To zawsze dla mnie był znak, że pora szybko do domu iść i wyjąć go z chusty

Uprawnienia umieszczania postów