syn 2007, córka 2010, syn 2016 Mamine na fb PituPitu
początkowo mały w chuście zasypiał tylko ze smoczkiem, którego w innych sytuacjach niemal nie używał, inaczej płacz - twardo dalej wiązałam, bo starszą nie tak dużo wcześniej nosiłam i było super, więc zakładałam, że nie robię jakichś wielkich błędów - nie potrafię powiedzieć kiedy się poprawiło, ale właśnie zasnął w plecaczku (po czym przybiegła siostra i go obudziła krzykiem, ale to już inna historia)
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
franek nie dawal sie zamotac przez pierwsze dwa, moze trzy miesiace (juz nie pamietam dokladnie). bo nie mogl ssac, a on mogl ssac 24 godziny na dobe i ciagle mu malo bylo (nie jedzenia, samego ssania, bo na "sucho" ciagnal). a potem zaskoczyl - i to tak, ze wozek uzylismy moze 4 razy (jak musialm go zabrac ze oba na moje wizyty lekarskie). probuj co jakis czas, zwlaszcza spacerowo (u nas od spacerow sie zaczelo). i moze daj ogloszenie do dzialu "pomocne chustomamy".
a co do kurtki - ja tez ma SK i mlode jak spi, to nawet pompon mu nie wystaje (bo go nie ma). a jak sie budzi, to mu lepetyne wystawiam (odpinam rzepy z tej zaslonki na szyje dla mnie), zeby sobie swiata troche poogladal.
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
pięknie wiążesz
ja nie doradca, jeno użytkownik.
ślicznie! dziec na moje oko wyglada w miarę spokojnie, czy mi sie wydaje?
K. 2009M. 2012
Ostatnio edytowane przez moli1978 ; 29-01-2011 o 14:11
mi też to wygląda dobrze, może na drugiej fotkce widać mały luz w górze pleców Tosi, ale generalnie jest naprawdę spoko. teraz tylko wyruszyć w drogę / ruszyć w tany
no i właśnie, czy mi się wydaje, czy też dzieć w miarę spokojna?