Pokaż wyniki od 1 do 20 z 83

Wątek: Poddaję się. Chyba nie umiem nosić w chuście. E TAM, UMIEM :) WCALE NIE BĘDĘ SIĘ PODDAWAĆ!

Mieszany widok

Chustomanka Awatar moli1978

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez s0nata Zobacz posta
    moli, a nie masz jakiejś forumowej mamy w takiej odległości od siebie żeby na kawkę podjechać? Na pewno nie rezygnuj za szybko, kombinuj jak się z kimś spotkać.
    No ja i sto kawek dam - tylko niech ktoś przyjedzie
    syn 2007, córka 2010, syn 2016 Mamine na fb PituPitu

Chustodinozaur Awatar jul
    Miejscowość
    zachodnie podwarszawie

Domyślnie

początkowo mały w chuście zasypiał tylko ze smoczkiem, którego w innych sytuacjach niemal nie używał, inaczej płacz - twardo dalej wiązałam, bo starszą nie tak dużo wcześniej nosiłam i było super, więc zakładałam, że nie robię jakichś wielkich błędów - nie potrafię powiedzieć kiedy się poprawiło, ale właśnie zasnął w plecaczku (po czym przybiegła siostra i go obudziła krzykiem, ale to już inna historia)
    żona TEGO Jaśka
    mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

franek nie dawal sie zamotac przez pierwsze dwa, moze trzy miesiace (juz nie pamietam dokladnie). bo nie mogl ssac, a on mogl ssac 24 godziny na dobe i ciagle mu malo bylo (nie jedzenia, samego ssania, bo na "sucho" ciagnal). a potem zaskoczyl - i to tak, ze wozek uzylismy moze 4 razy (jak musialm go zabrac ze oba na moje wizyty lekarskie). probuj co jakis czas, zwlaszcza spacerowo (u nas od spacerow sie zaczelo). i moze daj ogloszenie do dzialu "pomocne chustomamy".

a co do kurtki - ja tez ma SK i mlode jak spi, to nawet pompon mu nie wystaje (bo go nie ma ). a jak sie budzi, to mu lepetyne wystawiam (odpinam rzepy z tej zaslonki na szyje dla mnie), zeby sobie swiata troche poogladal.
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Domyślnie

Mniej więcej tak to wygląda.

Chusteryczka Awatar kasia
    Miejscowość
    karkonosze:)

Domyślnie

pięknie wiążesz

ja nie doradca, jeno użytkownik.

Chusteryczka

Domyślnie

ślicznie! dziec na moje oko wyglada w miarę spokojnie, czy mi sie wydaje?
    K. 2009M. 2012

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez peluche Zobacz posta
    ślicznie! dziec na moje oko wyglada w miarę spokojnie, czy mi sie wydaje?
    No fakt, nie było to najgorsze wiązanie. Ale buzia zatkana smokiem Tośka smoka ssie tylko do chusty

edit: a może szczyt swoich możliwości osiągnęła wczoraj i teraz jej głupio, że tak Matke swą zdołowała
    Ostatnio edytowane przez moli1978 ; 29-01-2011 o 14:11

Chusteryczka

Domyślnie

mi też to wygląda dobrze, może na drugiej fotkce widać mały luz w górze pleców Tosi, ale generalnie jest naprawdę spoko. teraz tylko wyruszyć w drogę / ruszyć w tany
    no i właśnie, czy mi się wydaje, czy też dzieć w miarę spokojna?

Uprawnienia umieszczania postów