Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 41 do 45 z 45

Wątek: Różnice między chustami i nośność

Chusteryczka Awatar milorzab
    Miejscowość
    PodWarszawa

Domyślnie

Ja czuję ogromną różnicę w welnie. Od początku i nadal czuję.

Chusteryczka

Domyślnie

hihi chyba zmienię tytuł na KTO JAKIE CZUJE RÓŻNICE )))
    no ale to dalej nie potwierdza ani nie przeczy postawionej przeze mnie tezie...
    ze legendy nośności biorą się z autosugestii
    a różnice doznać przy wiązaniach różnych chust ( i różnych wiązaniach- jak się okazuje) wynikają z czysto subiektywnych doznań
    moze sa jeszcze jakieś inne czynniki mające wpływ na komfort uzytkowania konkretnych modeli?

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

co Wy mówicie o Leosiu?! to niesamowite!
    mój trzymał w plecaku bardzo dobrze.

Chustodinozaur Awatar jul
    Miejscowość
    zachodnie podwarszawie

Domyślnie

Mi. - trzymać, to mój dobrze trzyma. Zastanawiam się trochę, czy to nie kwestia konkretnej chusty - może powinnam nad moim jakoś popracować, żeby go zmiękczyć i wtedy byłoby lepiej, chociaż jestem (przynajmniej) drugą właścicielką i u mnie sporo był używany. Ale woda twarda, on po praniu zawsze sztywniejszy. A może kwestia budowy konkretnej osoby - mam chude ramiona, może o to chodzi?
    żona TEGO Jaśka
    mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)

Chustoholiczka Awatar Aksamitka

Domyślnie

Rzeczywiście najbardziej przeszkadzałoby mi wpijanie się chusty w ramiona.Też mam raczej chude i jestem mała.Wzięłabym wełnę jak nic, ale nie strawię gryzienia no i będzie lato...U mnie funkcjonują 2x i plecaki.Z tym,że prosty raz wychodzi raz nie i tu pewnie byłaby lepsza grubsza i nieco bardziej miękka chusta-dobrze myślę? Ale lato...no i w 2x też chcę spacerować.W ogóle dużo chodząca jestem. Czytam wątek prawie z wypiekami Nie przestawajcie
    Ostatnio edytowane przez Aksamitka ; 28-01-2011 o 18:37

Uprawnienia umieszczania postów