fajna jesta foty rzeczywiście rewelacyjne
![]()
fajna jesta foty rzeczywiście rewelacyjne
![]()
starsza 27.11.2008
młodsza 28.12.2010
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
szkoda ze Rodosu nie ma fot w akcji, ale i tak nabylam-Iza, to twoja wina!
pierwsza moja Naticiekawe jak sie bedzie prezentowac obok mojego jdynego pasiaka, Gira Santa Fe...
Myślalam o tej nambi.... razem z amazonia to IMO najładniejsze Nati
a niech mnie...! a już prawie zdecydowałam, jaką chustę chciałabym mieć... buuuuu... po co mi to pokazałyście...![]()
Bylam: ulisia
Nowe zdjęcia śliczne
Chusta nawet ładna ale może jeszcze bedą jakieś nowości, którymi się bardziej zachwycę![]()
śliczne foty i śliczne chusty, aż mam ochotę kupić. ale na razie chusty leżą i czekają na nową panne a ja nie mam co na tyłek włożyć, ech.
jak noszą pasiaki Nati z lnem??? Bo japany niezłe były...
piekne fotki. Ta ostatnia we fioletach z parasolka i ławeczką.... przecudna!!!!!
śliczna ta rodosNo i to co już pisałyście - nareszcie piękne zdjęcia
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
NEPAL jest PIĘKNY)
Michalina 03.02.2009.
Bywasz piekącym jadem trollów / Na internetowym forum /Vivat Polonia frustrata! Vivat Dąs Psychopata!
Jam nieudacznik grafoman i śmieć
Tylko ty możesz być bogiem - na wszystkich podnosisz nogę
I załatwiasz te sprawę jak pies
Rodos jest ładna , ale Nepal śliczna![]()
nepal jest cudny!i tak sobie mysle,ze w koncu nati daje rade nie?zdejcia extra,cudne sesje,chusty chyba tez niczego sobie,jakos z pewnoscia lepsza od elevilla,obsluga klienta rowniez...chusty cenione na tbw,fajnie miec w Polsce porzadnego producenta,nawet nie ma sie co boczyc,ze nie pisze nam na forum o nowosciach/bez ukrytego sarkazmu tutaj/