Pokaż wyniki od 1 do 20 z 106

Wątek: PUL-o podobna polska tkanina?!

Mieszany widok

ChustoTata

Domyślnie

Hmm reklama?? Po co miałbym reklamować czyjeś pieluchy?. Poprostu (ktoś, nie pamiętam już kto) udzieliłem odpowiedzi na temat sprawowania się tegoż "cudownego" materiału,jego nazwa notabene jest mi ona zupełnie obojętna oby nie przepuszczał wilgoci i nie szkodził maluszkowi. A z pieluszkami z allegro łączy mnie bardzo dużo bo właśnie tam je kupiłem. Udzieliłem odpowiedzi na pytanie jak sprawuje się dany materiał ponieważ mam pieluszki od tej dziewczyny, a z tego co zauważyłem Daria nie pisała na temat i głównie o to mi chodziło. Muszę narazie kończyć, idę rozpalić w piecu i rozwiesić pieluszki na grzejniki . Pozdrawiam serdecznie! Ekotata!

Chustoguru Awatar mTuśka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekotata Zobacz posta
    Hmm reklama?? Po co miałbym reklamować czyjeś pieluchy?. Poprostu (ktoś, nie pamiętam już kto) udzieliłem odpowiedzi na temat sprawowania się tegoż "cudownego" materiału,jego nazwa notabene jest mi ona zupełnie obojętna oby nie przepuszczał wilgoci i nie szkodził maluszkowi. A z pieluszkami z allegro łączy mnie bardzo dużo bo właśnie tam je kupiłem. Udzieliłem odpowiedzi na pytanie jak sprawuje się dany materiał ponieważ mam pieluszki od tej dziewczyny, a z tego co zauważyłem Daria nie pisała na temat i głównie o to mi chodziło. Muszę narazie kończyć, idę rozpalić w piecu i rozwiesić pieluszki na grzejniki . Pozdrawiam serdecznie! Ekotata!
    dobrze znamy Darie i nikt oprocz ciebie nie wywnioskowal z jej wypowiedzi ze robi sobie reklame czy tez nie pisze w temacie.wskakujesz tu nie wiadomo z kad i tak naprawde to ty zbaczasz z tematu.i atakujesz.
    fajnie ze ci sie dobrze pieluchy sprawuja,zycze milego pieluchowania.
    Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)

Chustoguru Awatar Iwka
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

Oj, tam już nie karmcie trolla.
    Co dwa lata przewrót świata
    my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
    "Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.

Chustoguru Awatar MonikaK
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Iwka Zobacz posta
    Oj, tam już nie karmcie trolla.
    Iwka zazdroszczę opanowania Dobrze że tu jesteś :*
    Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020

https://manymum.blogspot.com/

Chustoguru Awatar Iwka
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MonikaK Zobacz posta
    Iwka zazdroszczę opanowania Dobrze że tu jesteś :*
    Oj, no wszyscy wiedzą, jak Ty szyjesz, jak darijah, nie ma się co nakręcać głupimi komentarzami
    Co dwa lata przewrót świata
    my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
    "Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.

ChustoTata

Domyślnie

Jak widać jestem tutaj nowy, nie zanmy się jeszcze (co mam nadzieję się w niedługim czasie zmieni) a tego typu stwierdzenie brzmiało jak reklama. Przepraszam jeśli kogoś tym uraziłem. Trafiłem na to forum przez przypadek szukając innych otulaczy. Nie odbierajcie mych słów negatywnie tylko szkoda mi się zrobiło tej dziewczyny. Pozdrawiam wszystkich gorąco

Chustonoszka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekotata Zobacz posta
    J szukając innych otulaczy. Pozdrawiam wszystkich gorąco
    To otulaczy tu u nas pod dostatkiem

ChustoTata

Domyślnie

Wydaje mi się że udzieliłem konkretnej informacji dotyczącej tego materiału o którym jest wątek! Temat z najduje się w dziale pieluchy więc i o otulaczach itp można znaleźć co nie co informacji. Chyba nie ma sensu prowadzić dyskusji nie na temat więc proponuję skończyć z tym?

Uprawnienia umieszczania postów