Pokaż wyniki od 1 do 20 z 106

Wątek: PUL-o podobna polska tkanina?!

Mieszany widok

Chustomanka

Domyślnie

A ja zawsze zastanawiałam się kiedy w Polsce znajdzie sie firma, ktora wyprodukuje polski PUL na pieluchy

Chustofanka Awatar pani_olo
    Miejscowość
    Warszawa, Bielany

Domyślnie

Są, tylko robią PUL z przeznaczeniem na odzież sportową. Kiedyś uderzyłam do jednej takiej i powiedziałam, że to na pieluszki to z lekką ironią w głosie odmówili sprzedaży Chyba nie dostrzegli luki na rynku

Chustomanka Awatar darijah
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Moje wszystkie materiały są od polskich producentów , także PUL.
    Miluszka ::marzec 2008 :: Olafko ::lipiec 2011::

https://www.facebook.com/MioUnico - unikatowe nery na różne bajery dla dziarskich chustomatek; szyte z nowych, recyklingowanych i chustowych materiałów; również na indywidualne zamówienia ::

Chustomanka

Domyślnie

oooo no to super darijah

ChustoTata

Domyślnie Mam pieluszki od tej dziewczyny

Witam wszystkie forumowiczki.
    Mam pieluszki uszyte przez tą dziewczynę. Kupiłem już jakiś czas temu właśnie na allegro, część z nich była skrojona na wymiary naszego 7 miesięcznego brzdąca. Zarzucanie jej ściągania pomysłu na pieluszki jest moim zdaniem próżnością niektórych forumowiczek. To tak jakby producent samochodów np. Opel zarzucał Fordowi, że ich samochody mają 4 koła, kierownicę, poduszki powietrzne bądź podobny kolor karoserii czy lakier na niej. Są pewne standardy których nie da się przeskoczyć, pomysł jest podobny ale za to wykonanie inne prawda?? Moim zdaniem pieluszki są rewelacyjne. Codzinnie przechodzą przez pralkę bo mamy ich nie wiele i prane są w 90 C. Otulacze wytrzymują całą noc nie przepuszczając wilgoci. Dodatkowo po wyjęciu z pralki pieluchy trafiają na gorące grzejniki i nic z nimi się nie dzieje. Może jedynie ślady sprania i osłabiają się rzepy ale w pieluszkach z takimi zapięciami to norma. Co do użytkowniczki "darijah": czyżbyś bała się konkurencji i nowowschodzącej "gwiazdy". Każdy ma prawo do wyrażania swojej twórczości a te forum z czego zauważyłem ma na celu niesienie pomocy i dobrych rad a nie "najeżdżanie" na kogoś. Pozdrawiam serdecznie!!! Udanego eko-pieluchowania.
    P.S. Zapomniałem dodać że dziewczyna ma swój blog. Zamieszcza tam co jakiś czas swoje pieluszki. Może z nią porozmawiajcie na temat tego materiału. A to jest adres na jej stronkę: http://pieluszkomania.blogspot.com/
    Ostatnio edytowane przez ekotata ; 28-01-2011 o 20:09

Chustoguru Awatar ala
    Miejscowość
    tu i tam

Domyślnie

ekotato, a co takiego "nie tak" napisała Darijah?
    DOULA

najczęściej zaglądam z telefonu, więc proszę o cierpliwość w odpisywaniu

ChustoTata

Domyślnie

"Moje wszystkie materiały są od polskich producentów , także PUL" Hmm może to?? Nie brzmi to przypadkiem jak reklama i zachwalanie swoich produktów?? A wydawałoby się że temat miał dotyczyć: "Temat: PUL-o podobna polska tkanina?!" Chciałoby się zacytować przy takiej wypowiedzi tekst z filmu "Dzień Świra": "Bo moja racja jest mojsza od Twojszej". Czy jeszcze są jakies uwagi

Chusteryczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pani_olo Zobacz posta
    Są, tylko robią PUL z przeznaczeniem na odzież sportową. Kiedyś uderzyłam do jednej takiej i powiedziałam, że to na pieluszki to z lekką ironią w głosie odmówili sprzedaży Chyba nie dostrzegli luki na rynku
    naprawde? troche niepoważne podejscie do klienta.

Uprawnienia umieszczania postów