szyje to ewidentnie ktoś, kto podpatrzył pomysły tutaj, na forum.. widzieliście te spódniczkę?
szyje to ewidentnie ktoś, kto podpatrzył pomysły tutaj, na forum.. widzieliście te spódniczkę?
przepraszam z góry za literówki i brak polskich znaków, często piszę z telefonu
Gosia mama Lili (10 2009 oraz Hani 03 2012)
mój blog
A ja zerknęłam na bloga tej dziewczyny i rzuciła mi się w oczy pieluszka z motywem pandyI coś mi świta, że ktoś się taką chwalił na "radosnej twórczości". Tylko kto to?
![]()
i kieszonki jak tysiulowe!
tak, ta panda też mi się kojarzy i w ogóle już gdzieś je widziałam![]()
mój blog
Ta pieluszka z falbanką jest określona jako autorska...
A na blogu znalazłam jeszcze tysiulopodobną z kieszonkami :/
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.
Ja też widziałam tą aukcję i od razu przypomniały mi się pieluchy tysiuli, no a laminat naprawde ciekawy jesli 90 stopni wytrzymuje. Jeśli komuś udało się coś takiego wyprodukować, jest trwałe i się sprawdza to gratuluję!
Odnośnie tkanin to mam taką flanelkę poskładaną w pandy i widziałam też taki wzór bawełny. Jest ogólnie dostępny, więc mógł się już "obić" o oczy
ej, może kupię i puścimy w testy sobie co?![]()
mój blog
jest w Polsce duży producent wyrobów medycznych min. z PULa, który sami robią - Sanwil. Mam ich próbki w domu i jest to PUL niezaprzeczalnie. Ale na pewno nie taki przyjazny jak PUL z większości otulaczy. To powleczenie jest matowe i mniej przyjemne w dotyku a kolory marne. Ich wyroby były testowane na wielokrotne pranie w 90stopniach - bo są dedykowane do szpitali.
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich
kupiłam i mogę puścić dalej, bo dla mnie ten otulacz okazał się nieprzydatny całkowicie i ogólnie nie jestem zachwycona. Jak mówi moja mama "wyrzucone pieniądze" Ale oceńcie same...
Komu?
Ostatnio edytowane przez Mamamaria ; 10-02-2011 o 19:36 Powód: literówki
no ja się chwaliłam pieluszką z pandąale nie mam za złe że ktoś kupił podobny materiał, nie popadajmy w paranoję, zresztą sama ten materiał jej poleciłam bo dziewczyna która szyje te pieluszki to moja koleżanka i zapewniam Was że nie podpatrzyła pomysłów na tym forum, choć wiele razy zachęcałam ją aby się zalogowała. Tysiula nie wymyśliła falbanek bo ja nie słyszałam o tysiuli a takie pieluszki już dawno widziałam, choćby na zagranicznych blogach.
aha co do głównego tematu wątku, zamierzam już wkrótce przechwycić od niej trochę tego materiału i sama sprawdze co to za cudoi oczywiście dam znać
Ostatnio edytowane przez margeritta ; 28-01-2011 o 20:06