Pokaż wyniki od 1 do 20 z 54

Wątek: skąd wytrzasnąć otulacz wełniany?

Mieszany widok

Domyślnie skąd wytrzasnąć otulacz wełniany?

trochę mnie wkurza, że takie to super wypas ekstra polecane przez wszystkich a kupić nie można. Jedynie gatki Strochenkinder są wszędzie dostępne a ja je miałam i nam nie służą.
    Otulacz Loveybums w Krainie Pieluszek w rozmiarze s i xl....bbh na maminku już nie ma a i tak był tylko m (za mały)...amsterdam jest drogi i ....biały (fajnie by na nim wyglądała zielona trawa i nasze błotko ogródkowe). Szyć sama nie umiem. Jeszcze Franiszki zostały, może tam jednak spróbuję, tym bardziej że otulaczyk jest na rzepy.
    Napiszę po raz dziesiąty, że mam Loveybumsa L na napy i się w nim zakochałam i teraz się miotam bo kcem jeszcze!!
    Macie jakieś inne pomysły na wełniaka? a może istnieje jakieś wełniakowe podziemie, przyznajcie się

Chusteryczka Awatar lemniscus
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

zamow sobie loveybumshttp://www.loveybums.com/ ze strony zaleznie od kursu dolara ale wychodzi to chyba tak samo albo nawet taniej niz z krainy pieluszek i wybor pelny
    Maja 16.08.2009
    Pola i Lena 04.06.2013

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

Ja mam tetro, jetem b. zadowolona (przy noworodku, ale nie z dołączoną wkładką)), spróbuj może być ok, nie gryzie w ogóle jak storcheny, w dotyku jak loveybums, który też mamy, cena o połowę mniejsza. Pytanie czy wciśniesz do niego swoje dziecko, jakby co można dopiąć przedłużkę do stanika, najlepiej taką z gumką
    Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)

demona
    Guest

Domyślnie

Jesteś pewna, że BBH M jest za mały? Nam służył do konca do 12kg

Domyślnie

Demona, jestem pewna bo miałam bbh pulowy M i był za mały, sprzedałam. Podejrzewam, że wełniany ma takie same rozmiary.
    Wiewiórka, Tetro....mi się nie podoba. Myślałam nad nim bo obok Strocha też jest wszędzie dostępny....trochę przekombinowany, ja lubię proste rzeczy. A jeszcze zabawa z przedłużką od stanika...Nawet prawie wszystkie kieszonki mam gładkie, bo wszelkie wzorki to dla mnie już kombinacja. Hm.....zerkłam i mam dwie nie gładkie
    Lemniscus, dzięki, nie pomyślałam. Pewnie się okaże, że trzeba płacić kartą kredytową, której nie posiadamAle może coś wymyślę...

Chustomanka Awatar darijah
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

a dziewczyny szydełkujące ? Oladronia robi cuda , Musli , Greenedie ...... zdolnych u nas dostatek i na wymiar zrobią
    Miluszka ::marzec 2008 :: Olafko ::lipiec 2011::

https://www.facebook.com/MioUnico - unikatowe nery na różne bajery dla dziarskich chustomatek; szyte z nowych, recyklingowanych i chustowych materiałów; również na indywidualne zamówienia ::

Uprawnienia umieszczania postów