Właśnie leci na Discovery. Firma działa od pięćdziesiątego któregoś roku. Usługa taka jak ostatnio wprowadziła ją u nas Pieluszkarnia
Kurcze... tylko oni tam piorą dla dorosłych w tym programie... (i takie i takie piorą)
Właśnie leci na Discovery. Firma działa od pięćdziesiątego któregoś roku. Usługa taka jak ostatnio wprowadziła ją u nas Pieluszkarnia
Kurcze... tylko oni tam piorą dla dorosłych w tym programie... (i takie i takie piorą)
Tak, właśnie też oglądamSwoją drogą jestem w szoku!! jak można oddać nie swoją pieluszkę z całą kupą w środku??? Toż to ohydne jest!
Mam nadzieję, że Pieluszkarnia nie będzie miała takich przygód![]()
fajne było hasło,ze używają dwóch par rękawic bo jedna przepuszcza smród
no naprawdę gówniana robota
Ola urodzona 4 lipca 2009
Miłosz 14 września 2012
a ja juz dawno slyszlam, ze cos takiego gdzies tam wprowadzili i bylam pewna ze u nas nie ma szans sie to przyjac, bo za biedny kraj ze tak powiem i ludzie maja takie nastawienie ze sie namecza, namecza, ale sami zrobia. zeby tylko innym za cos nie zaplacic. a tu prosze![]()
Ja tam bym się o ilość prań nie martwiła, wiadomo że co innego pralnia przemysłowa, a co innego domowa
A o usłudze czytałam w książce "Ciężarówką przez 9 miesięcy" (swoją drogą najlepszy poradnik ciążowy ever!) - w wielu krajach to jest akurat norma. Tak samo jak to, że nie ma się w domu pralki, tylko zanosi się ciuchy do pralni albo idzie się do pralni publicznej (co u nas jest wciąż ciekawostką).
Kasia, mama Majki (30.04.2009), doradca po kursie podstawowym Die Trageschule®
w w w . p r z y t u l m n i e m a m o . p l
pralnie to fajna sprawa, ale wlansie...w pl ich malo...
a co do prania pieluch rpzez serwisy...kurde...jakos nie wiem...tak mi chyba wstyd by bylo...nie wiem czy wiecie o co chodzi...no bo ja tam moze nie z czuloscia, ale tak normalnie podchodze do tych pieluszek dziecka mojego...i nie mam jakiegos mega wstretu przy praniu itd...a tutaj...
nie wiem, ale jakos to takie oblesne na maks ami sie widzi...chociaz wiem i rozumiem caly ten system...
ale wole jednak w domu se to sama robic![]()
Wiesz, tam się pierze prefoldy. Nie pierze się kieszonek, AIO i innych śliczniutkich pieluszek. Myslę, że w przypadku zwykłych białych pieluszek to nie ma znaczenia czy wylądują w Twojej pralce czy dużej pralnicy z pieluszkami innych słodkich maluszków. Środki do prania też są używane silniejsze. Na pieluszkach nie ma prawa być plamki nawet.
Inną sprawą jest dla mnie... trzymanie przez tydzień niewypranych pieluch u siebie w domu...
A w filmie zaskoczyło mnie, że mieszkańcy po prostu wystawiają worek z brudnymi, podjeżdża samochód i zostawia pod drzwiami worek czystych pieluch. Przecież u nas to takie czyste by 15 minut nawet nie postały pod drzwiami, bo już by się nimi ktoś zainteresował.
? jak wprowadziła? w sensie wysyłam im pocztą kupkę w pieluszce i dostaje pocztą pieluszkę wypraną?
okbo juz sie przestraszyłam
Ostatnio edytowane przez klusiecka ; 26-01-2011 o 16:29