Właśnie leci na Discovery. Firma działa od pięćdziesiątego któregoś roku. Usługa taka jak ostatnio wprowadziła ją u nas Pieluszkarnia
Kurcze... tylko oni tam piorą dla dorosłych w tym programie... (i takie i takie piorą)
Właśnie leci na Discovery. Firma działa od pięćdziesiątego któregoś roku. Usługa taka jak ostatnio wprowadziła ją u nas Pieluszkarnia
Kurcze... tylko oni tam piorą dla dorosłych w tym programie... (i takie i takie piorą)
Tak, właśnie też oglądamSwoją drogą jestem w szoku!! jak można oddać nie swoją pieluszkę z całą kupą w środku??? Toż to ohydne jest!
Mam nadzieję, że Pieluszkarnia nie będzie miała takich przygód![]()
fajne było hasło,ze używają dwóch par rękawic bo jedna przepuszcza smród
no naprawdę gówniana robota
Ola urodzona 4 lipca 2009
Miłosz 14 września 2012
Ja tam bym się o ilość prań nie martwiła, wiadomo że co innego pralnia przemysłowa, a co innego domowa
A o usłudze czytałam w książce "Ciężarówką przez 9 miesięcy" (swoją drogą najlepszy poradnik ciążowy ever!) - w wielu krajach to jest akurat norma. Tak samo jak to, że nie ma się w domu pralki, tylko zanosi się ciuchy do pralni albo idzie się do pralni publicznej (co u nas jest wciąż ciekawostką).
Kasia, mama Majki (30.04.2009), doradca po kursie podstawowym Die Trageschule®
w w w . p r z y t u l m n i e m a m o . p l
a ja juz dawno slyszlam, ze cos takiego gdzies tam wprowadzili i bylam pewna ze u nas nie ma szans sie to przyjac, bo za biedny kraj ze tak powiem i ludzie maja takie nastawienie ze sie namecza, namecza, ale sami zrobia. zeby tylko innym za cos nie zaplacic. a tu prosze![]()
? jak wprowadziła? w sensie wysyłam im pocztą kupkę w pieluszce i dostaje pocztą pieluszkę wypraną?
okbo juz sie przestraszyłam
Ostatnio edytowane przez klusiecka ; 26-01-2011 o 16:29