Pokaż wyniki od 1 do 20 z 405

Wątek: Edycja, post 1

Mieszany widok

Chustoguru Awatar Winoroslinka
    Miejscowość
    miejsce wymarzone

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bubusita Zobacz posta
    No dobra, dotąd czytałam licząc "że samo wyjdzie", o którą spróchniałą istotę chodzi, udając że mnie to nie rusza...
    A więc sprawy mają się tak: napiszcie kto to zacz, bo umrę z ciekawości. Yyyyy nie wiem jak Was przekonać, może: bo ciężarówkom się nie odmawia, bo Was znajdzie taka jedna zwali się swoim olbrzymim hipopotamim cielskiem prosto na Wasze drobne ciałka?
    ha, a skad zakładasz ze zwalisz sie na drobne ciałka? to mówiłam ja, hipopotam! Z tym ze ja nie wiem nic o tym próchnie, nie znam
    E. 2009

"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski

Chusteryczka Awatar bubusita
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Winoroslinka Zobacz posta
    ha, a skad zakładasz ze zwalisz sie na drobne ciałka? to mówiłam ja, hipopotam! Z tym ze ja nie wiem nic o tym próchnie, nie znam
    Prossste, byłam u gin. i się ważyłam, ze spokojnym sumieniem mogę stwierdzić, że obecnie jestem największym hipopotamem na tym forum, tak też przyrównując do mnie, wszystkie ciałka forumowe są drobne.
    Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
    *Paulo Coelho*

Uprawnienia umieszczania postów