Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1388

Wątek: KU KU KU KURDE SZOK!!!- Indio w lumpeksie!

Mieszany widok

Chustonówka

Domyślnie

Znany lumpek. Nawet bardzo. Wiec jak jestes z wawy i nie wiesz to pewnie druga opcja. Bylam dzis, ale tylko pieluszke flanelowa kupilam.
    Zdazylo sie tez ze znalazlam 2 totbotsy .

QUOTE=franada;3116496]Wiesz, zoo to wielkie jest... I więcej niż jedno (Płock, Wwa)...[/QUOTE]

Chustomanka Awatar vinga89

Domyślnie

Karolkaa o Płocku piszesz? bo tam faktycznie jakiś lumpek jest koło zoo. a wełenki dużo mają? może wiesz?
    Ostatnio edytowane przez vinga89 ; 14-05-2015 o 21:46

Chustonówka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vinga89 Zobacz posta
    Karolkaa o Płocku piszesz? bo tam faktycznie jakiś lumpek jest koło zoo. a wełenki dużo mają? może wiesz?

Tak. Chodzi Ci o wełniane rzeczy? Jest dużo czapek, szalików, skarpet. I swetrów oczywiście. nawet latem. W środy jest dostawa, jest pełno ludzi, lepiej wybrać się koło godziny 14 dopiero w ten dzień. od 9 jest masakra.

A Ty vinga jesteś z okolic?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karolkaa Zobacz posta
    Tak. Chodzi Ci o wełniane rzeczy? Jest dużo czapek, szalików, skarpet. I swetrów oczywiście. nawet latem. W środy jest dostawa, jest pełno ludzi, lepiej wybrać się koło godziny 14 dopiero w ten dzień. od 9 jest masakra.

A Ty vinga jesteś z okolic?
    już nie, kilka lat mieszkałam w Płocku moje najlepsze lata życia, studia, mąż, potem moje dzieci się tam urodziły hehe także mam bardzo duży sentyment do tego miasta
    napiszę do ciebie na priv bo nieźle offtopujemy

Chustofanka Awatar mrscreme
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Czy są tu chustonoszki które wynalazły coś fajnego w Gdąńsku/Trójmieście lub we Wroclawiu?

Chustoguru Awatar annagdynia
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mrscreme Zobacz posta
    Czy są tu chustonoszki które wynalazły coś fajnego w Gdąńsku/Trójmieście lub we Wroclawiu?
    coś fajnego wynalazły, ale to zalezy co kto lubi i szuka
    synek lato 2008 synek wiosna 2011

Chustofanka Awatar mrscreme
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

chwilowo to wszystkiego, najchętniej to chust tkanych i pieluch wielorazowych, ale wyprawka nieogarnięta więc jestem otwarta na wszystko (i gotowa szukać )
    Hanusia 1.02.2006 i Adaś 11.11.2015

Chustonoszka

Domyślnie

Karolkaa a z której strony zoo jest ten lumpek? w Płocku niestety rzadko bywam ale może jak będę przy okazji to bym zobaczyła co tam ciekawego...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mażinka Zobacz posta
    Karolkaa a z której strony zoo jest ten lumpek? w Płocku niestety rzadko bywam ale może jak będę przy okazji to bym zobaczyła co tam ciekawego...
    patrząc na zoo to po lewej stronie.

Chustonoszka

Domyślnie

vinga89 dzięki za odp pewnie i tak za szybko się nie wybiorę ale dobrze wiedzieć mi pewnie jak każdej z forumek marzy się chusta lumpeksowa ale od marzeń do realu daleka droga.....

Chusteryczka Awatar Ronja
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

A ja dziś wykopałam coś dziwnego Nazywa się "el zuruz" i na niemieckich forach chustowych ta nazwa się pojawia, ale niestety nie rozumiem co tam piszą
    Ni to chusta, ni rebozo, ma troszeczkę ponad 2 metry. Zastanawiam się, co z tym zrobić, chyba zostawię sobie jako rebozo. Ktoś kojarzy tę firmę?
    Witek 2012

Uprawnienia umieszczania postów