hmmm... jak logo sie zgadza i nazwa i rzepy na panelu to brzmi zachecajaco. tylko te misie...
a! w marsupi rozm s i l roznia sie gl. dlugoscia pasow (to jest rozmiar noszacego a nie szerokosc panela)
hmmm... jak logo sie zgadza i nazwa i rzepy na panelu to brzmi zachecajaco. tylko te misie...
a! w marsupi rozm s i l roznia sie gl. dlugoscia pasow (to jest rozmiar noszacego a nie szerokosc panela)
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
mam marsupi i jest ok. to złudzenie że takie wąskie, dziecko dobrze jest ułożone, ja bym brała pewnie, pytanie jeszcze za ile??
Ciśnienie mi ostatnio na ciuchach skoczyło. Widzę z daleka rąby granatowe. No Leo jak nic! Biegnę, rozpycham się, bo jeszcze mi zniknie sprzed nosa. Sięgam do kosza ...a to wielka poszewka na poduchę.
Grrr... a dałabym sobie rękę uciąć!
L. 12.2014, Przecinek 06.2017
wczoraj znalazłam dwie długie tkaniny ze skosami, ale szerokie ponad metr chyba, jak wypatrzyłam ze są 2 identyczne, żadnej metki, środka.. no i zdecydowanie jakiś sztuczny materiał. Nie mam pojęcia co to miało być, ale chusta to nie była... tylko po co takie skosy komu?? ale już prawie się cieszyłam nimi![]()
no ja już znowu niechustowa, niepieluchowa za to wczoraj trafiłam na to co mi brakuje w szafach dziewczynek i swojej, odkryłam że jest nowy ciuchland z fajnymi cenami i jak na razie ciuchami --ale to tydzien od otwarcia więc musza zachęcić.
Blog,
Aniołek Sierpień 2022,Aniołek Kwiecień 2022,Aniołek Październik 2021,Asiulek 1.02.2013 ,Aniołek grudzień 2008, Natulek 13.08.2006
byłam jeszcze raz i obejrzałam dokładnie. Rzepy na panelu nie trzymały jednak, logo chyba stare bo jednak nie skórzane a takie zwykłe materioałowe, ale metka była. No i ten panel. Na dole góra 10 cm szerokości. Nie wzięłam i tu nie chodziło o kasę, bo chyba ze 4 zł kosztowało. Jakby któaś chciała mogę wziąć za koszt zakupu i wysyłki pewnie ok 15 zł![]()
ja juz niechustowa, ale ZAWSZE szukam chust i nosidel![]()
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa
A ja w piątek wygrzebałam elastyka Moby, ale niestety kosztował 60zł i miał plamy (wyglądały na spieralne, ale nie zależało mi aż tak bardzo). Kurczę, a już się cieszyłam że wreszcie coś upoluję![]()
Witek 2012
może i tak gdyby nie było takie brzydkie![]()
hej, jestem pierwszy raz na forum i widzę taki wątek, nie mogę się nie pochwalić i dać nadzieję innymznalazłam już dwa razy chustę w lumpeksie:
raz to jakaś niemiecka tania chusta, ale nosi się bardzo dobrze, taka ze stópkami haftowanymi , nie pamiętam nazwy za 6 zł
a drugi raz amazonas laguna, noszę w niej codziennie moje "nieDająceSięUspićInaczej" dziecko - za 8 zł .