Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1388

Wątek: KU KU KU KURDE SZOK!!!- Indio w lumpeksie!

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar edoro
    Miejscowość
    lublin

Domyślnie

No i stało się! Dokładnie 3 lata po moim indio, w tym samym sklepie, mój brat znalazł chustę. Za 1 zł
    Dopiero dziś miałam okazję ją zobaczyć. Wcześniej tylko mi opowiadali- moja bratowa nosi, ale jest raczej laikiem i nie wiedziała co to może być, metka nie do odczytania, a że jakaś krótka (2,8 chyba ma)..myślałam że może jakieś "beleco" Ale jak ją dotknęłam to od razu stwierdziłam, że porządna jakaś szmata, no i faktycznie- okazało się że to Didymos Tom
    Zacznę teraz tam regularnie chodzić

edit- zdjęcia są tutaj http://www.chusty.info/forum/showthr...t-ma-taki-Tom-)
    Ostatnio edytowane przez edoro ; 23-03-2014 o 17:51
    Mama Czterech Księżniczek, Pięciu Rozbójników i jednej Świętej w Niebie
    Małe dzieła mojej Dużej już panny Co robią moje dwie lewe ręce

Chustoholiczka Awatar sag8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez edoro Zobacz posta
    No i stało się! Dokładnie 3 lata po moim indio, w tym samym sklepie, mój brat znalazł chustę. Za 1 zł
    Dopiero dziś miałam okazję ją zobaczyć. Wcześniej tylko mi opowiadali- moja bratowa nosi, ale jest raczej laikiem i nie wiedziała co to może być, metka nie do odczytania, a że jakaś krótka (2,8 chyba ma)..myślałam że może jakieś "beleco" Ale jak ją dotknęłam to od razu stwierdziłam, że porządna jakaś szmata, no i faktycznie- okazało się że to Didymos Tom
    po pierwsze: obstawiam, że brat przepłacił...
    po drugie: gdzie fotka?
    po trzecie: gratulacje... oby więcej takich znalezisk...
    Hancymon - 03.2010 Ingulec - 07.2013

Chusteryczka Awatar asienkie
    Miejscowość
    Lbn

Domyślnie

a ja ostatnio tak biegalam za jakas szmata dla nowego dzieciaczka...a tam mi ciagle nie po drodze bylo
    Gratuluje znaleziska!!!

Chustomanka Awatar len_a

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez edoro Zobacz posta

edit- zdjęcia są tutaj http://www.chusty.info/forum/showthr...t-ma-taki-Tom-)
    wow ale super
    Moje dwa szczęścia

Chustofanka

Domyślnie

a u mnie w mieście nic nawet pytałam pań sprzedających czy nie zdarzają się podejrzanie długie zasłonki, ale niestety

Chustoguru Awatar mmadzik
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Ależ zazdroszczę!
    Kurcze, ja teraz jak na odwyku szmateksowym się czuję i wcale mi nie jest z tym dobrze...

Chusteryczka Awatar abcd_2007
    Miejscowość
    Elbląg

Domyślnie

wow... Gratulacje dla brata
    Czy tylko mnie się wydaje że można trafić przede wszystkim na Didki?

Chusteryczka Awatar edoro
    Miejscowość
    lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mmadzik Zobacz posta
    Ależ zazdroszczę!
    Kurcze, ja teraz jak na odwyku szmateksowym się czuję i wcale mi nie jest z tym dobrze...
    Och, jak ja Cię dobrze rozumiem! Już niedługo, Magda, niedługo...

Didymosy głównie? Mam teorię, że Niemcy to bogaty naród i nie jest im szkoda oddać coś- np. chustę- jak już im niepotrzebna. (Tak jak my oddajemy za małe ubrania gdzieś do PCK czy cuś.) A potem to trafia do polskich lumpków Podobnie przecież jest z 'wystawkami' u nich. Polacy nieźle się tam dorabiają zbierając te ich niepotrzebne rzeczy i sprzedając na giełdach u nas
    Mama Czterech Księżniczek, Pięciu Rozbójników i jednej Świętej w Niebie
    Małe dzieła mojej Dużej już panny Co robią moje dwie lewe ręce

Uprawnienia umieszczania postów