kamilajkaza ile??
gratki![]()
Zuzanna (16.02.2011), Lilianna (27.05.2014)
"W obawie, by śmierć nie wydarła dziecka, wydzieramy dziecko życiu; nie chcąc by umarło, nie pozwalamy żyć." J.Korczak
WOW! Gratuluję!![]()
Mama Czterech Księżniczek, Pięciu Rozbójników i jednej Świętej w Niebie
Małe dzieła mojej Dużej już panny
Co robią moje dwie lewe ręce
Chyba wczesniej pisala, ze 60 pln zaplacila, tak mi sie po glowie tlucze![]()
Ergo z ciucha, super sprawa
sami mamy właśnie z tego źródła (kiedyś pisałam o moim szczęsliwym znalezisku)
kocham i używam prawie codziennie
Duży - VIII 2009, Mały 29 t.c. - XII 2011
Wow, wow, wow! Ergo w szamteksie, ach... marzenia
A co do mojego znaleziska z plamami, próbowałam już sody, kwasku, soli, zwykłego odplamiacza... i NIC! Macie jeszcze jakieś złote pomysły?
Myślę o zafarbowaniu, ale wolę jeszcze potestować, bo żadnej jasnej chusty nie mam![]()
magnus, pisałam wyżej - całe 60 zł w pobliskim lumpku![]()
Natalka (29.06.2012 r.), Zosia-Aniołek* (01.2014 r.*), Piotrek (04.12.2014)
http://zrobionezkartonu.pl/
Moja pierwsza po ciąży wizyta w lumpku i proszę, za pierwszym razem znalazłam Babylonie Blueberry blue
Ale się cieszę! Wypiorę, to wstawię foty, a póki co zdjęcie producenta:
![]()
Super! Jaka śliczna! a jaka długość?
Gratulacje!
Ja właśnie dzisiaj byłam przeglądać wszystko w jednym lumpku w nadziei na znalezienie chusty, ale albo nie mam szczęścia, albo wrocławskie lumpy niechustowe sąale się nie poddam!
![]()
Buu, a tu, gdzie mieszkam, w bliskim rejonie w ogóle nie widzę żadnych lumpków i jak mam znaleźć cokolwiek fajnego??A tak bym chciała...
od 20.09.2011 pomagam Miłoszowi poznawać świat ))
od 16.06.2015 szczęścia rodzinnego jeszcze więcej z Lidią :*
od 08.05.2018 pełnia szczęścia- dołączył do nas Aleksander <3
Maniakalnie chodzę po lumpach i grzebię w zasłonach. Do niedawna nawet mi to przez myśl nie przeszło.
Uf, w końcu mi się udało zrobić foty mojej Babylonii i przysiąść, aby je wstawić. Chusta ma 3,6m, jest miękka i super nośna! Ma w jednym miejscu zaciągniętą nitkę, ale ja nie jestem purystką, a poza tym czego tu wymagać od takiej zdobyczy za 14,84zł
Będę jeszcze polować, ale myślę, że to było szczęście początkującego
Oto ona:
![]()
O kurczę, nieźleJa się nie poddaję i grzebię w pościeli, obrusach i zasłonach, ale jak dotąd bezowocnie.
Witek 2012
muzakate - a w którym lumpku takie cuda?
Ja wcześniej nie oglądałam obrusów i zasłon, a teraz obowiązkowoSwego czasu miałam ulubione ciucholandy, które niestety zostały zlikwidowane, a upolowałam tam cuda - jak byłam chuda
Inna sprawa, że teraz chodzę bardzo rzadko i na krótko, żeby Anula nie była głodna. Ze sobą jej jeszcze nie zabieram.