paprotka gratuluje znaleziska !foty dawaj!
![]()
Ech, co ten wątek ze mną robiNIGDY nie oglądałam w lumpkach tych wszystkich zasłon, pościeli i obrusów, a teraz nie przepuszczę żadnej szmacie w nadziei, że to chusta
![]()
Witek 2012
Foto
Plamy paskudne i nie mam pomysłu jak się ich pozbyć, ale chusta jest super! Mięciutka i mięsista! Jeszcze nie nosiłam, bo z plamami nie wyjdę, a młody nie da się motać po domu
Macie pomysły na pozbycie się tych plam?
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
tak czytam i czytam i nie rozumiem, czemu do tej pory umijalam dzial z obrusami i innymi takimi
czas to zmienic i zaczac tam tez buszowac;>
natchniona ide w najblizszym czasie na rynek ze szmatkami w gdansku
dodatkowa motywacja do spaceru;>
Paprotka,
to się dowiedziałam, że Lotties ma też chusty. W 2008 ichnią pieluchę kupiłam i chyba (chyba że disany) wkładki jedwabne do leczenie ewentualnych odparzeń.
Mi się jakiś czas temu udało kółkową chyba handmade i elastyka już nie pamiętam jakiej firmy zgarnąć z lumpa. Może kiedyś trafię tkaną.
] .. ...o o
. .....( -- )............ ... Doradca Akademii Noszenia
... /\( , , )/\
^^ ^^ ^^ ^^ ...... Teorie przemijają, żaba zostaje.
Rufin - 20.04.2008,...Inga - 13.07.2012
e-damski.pl - chusty Baby-Doo i LennyLamb
wymianka eko
Nie wiem, czy słusznie zadebiutuję w tym wątku, ale chyba jednak tak.
Wczoraj zaszłam do nowego lumpka na osiedlu. Wchodzę do działu dla dzieci, a tam wiszą... wisiadełka i 1 nosidełko. Ergobaby. Czarno-beżowe, ze starym logo. Pomacałam nosidełko i biegusiem do domu po kasę i informację, czy warto (w końcu chustonówka jestem, więc się nie znam), poczytałam jak odróżnić od podróby - i migusiem z powrotem. Było
. Wygląda na to, że oryginalne. Za 60 zł.
Dobra cena?
Natalka (29.06.2012 r.), Zosia-Aniołek* (01.2014 r.*), Piotrek (04.12.2014)
http://zrobionezkartonu.pl/