Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1388

Wątek: KU KU KU KURDE SZOK!!!- Indio w lumpeksie!

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar roneczka
    Miejscowość
    Morąg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez okoani Zobacz posta
    mnie też skoro to Roztocze takie bogate w chusty, to może w końcu wygospodaruję trochę czasu na przegląd tych koszy z zasłonami/materiałami/pościelą...
    wdzianka w koszach z dziecięcymi rzeczami.

Pokarm jest w głowie a nie w cyckach

http://www.avast.com/pl-pl/get/3PZrfmgB

Chustofanka Awatar inek
    Miejscowość
    UK

Domyślnie

Ja niestety same wisiadla znajduje...

Edit: ale zakupilam chinskie spodenki do wysadzania
    Ostatnio edytowane przez inek ; 26-02-2013 o 13:55

Chustomanka Awatar Aniika

Domyślnie

To ma byc obciach??? Dziewczyno, to jest wrecz snobowanie- ubrania z didka. Chlopaki wiedza co dobre. ;0

Chustoholiczka Awatar roneczka
    Miejscowość
    Morąg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aniika Zobacz posta
    To ma byc obciach??? Dziewczyno, to jest wrecz snobowanie- ubrania z didka. Chlopaki wiedza co dobre. ;0
    sesese.... krój jest taki, hmmm... ale dzieciom wszystko pasuje. Didymos podobno robi różne takie akcesoria.
    A co do snobowania to były takie historie już na tym forum, że znajdywały dziewczyny np. łapki do trzymania gorących garnków tez didymosa... i nawet nie wiedziały że to snobizm - ale to były niechustowe jakieś szwagierki i teściowe ...

Pokarm jest w głowie a nie w cyckach

http://www.avast.com/pl-pl/get/3PZrfmgB

Chustoguru
    Miejscowość
    Sydney

Domyślnie

Dobre
    A czujecie, fartuch kuchenny Indio petrol?

Chusteryczka Awatar Barbareks

Domyślnie

hej ja początkująca w kwestii chust i nosideł, macie pomysł jak najszybciej oswoić i przyswoić nazwy, wzory tych wszystkich chust, aby łatwiej wypatrzeć cokolwiek w lumpku?? bo że szukać długich "szmat" no to logiczne dla mnie. Ja na wsi zabitej dechami i już się doczekać nie mogę na małe buszowanko.. tylko nie tak łatwo wyrwać się do miasta :/ a któraś z Was miała przyjemność buszować w Koninie, okolicach??

Chustomanka Awatar kiwka
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Barbareks Zobacz posta
    hej ja początkująca w kwestii chust i nosideł, macie pomysł jak najszybciej oswoić i przyswoić nazwy, wzory tych wszystkich chust, aby łatwiej wypatrzeć cokolwiek w lumpku?? bo że szukać długich "szmat" no to logiczne dla mnie. Ja na wsi zabitej dechami i już się doczekać nie mogę na małe buszowanko.. tylko nie tak łatwo wyrwać się do miasta :/ a któraś z Was miała przyjemność buszować w Koninie, okolicach??
    jak coś będzie miało metkę DIDYMOS to bierz bez wahania potem wrzuć zdjęcie na forum a któś zawsze Ci powie co to za model
    a na serio, troszkę to potrwa ale na pewno stopniowo przyswoisz wiedzę - to samo jakoś tak wchodzi do głowy
    Moje M&M'sy: Maciek (10.08.2007) i Michaś (16.03.2010)

W Poznaniu też nosimy: Poznań "W chuście"

Chustomanka Awatar Gugu
    Miejscowość
    Crosno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Barbareks Zobacz posta
    hej ja początkująca w kwestii chust i nosideł, macie pomysł jak najszybciej oswoić i przyswoić nazwy, wzory tych wszystkich chust, aby łatwiej wypatrzeć cokolwiek w lumpku?? bo że szukać długich "szmat" no to logiczne dla mnie.
    Chyba jak tak się "opatrzysz", poczytasz, to z czasem dojdziesz do wprawy. Podobno większość z nas to wzrokowcy (ja na pewno!). Szukałam materiału na lumpach i wyciągnęłam kawałek, patrzę, a tam wszyta mini instrukcja "jak nosić i jak nie nosić", więc od razu coś mnie drgnęło Albo dziś na spacerze patrzę, a kolo jakiś sprząta samochód, wyciągnął wiadro i na nim położył coś, co wyglądało jak KatjaMogę się mylić oczywiście.
    Albo: wchodzę pierwszy raz do mieszkania znajomej, patrzę na zasłony i myślę: o kurde, jak róże Oschy
    mama Estery lipiec 2012
    www.balkanfunk.pl

Uprawnienia umieszczania postów