Ja niestety same wisiadla znajduje...
Edit: ale zakupilam chinskie spodenki do wysadzania![]()
Ostatnio edytowane przez inek ; 26-02-2013 o 13:55
To ma byc obciach??? Dziewczyno, to jest wrecz snobowanie- ubrania z didka. Chlopaki wiedza co dobre. ;0
sesese.... krój jest taki, hmmm... ale dzieciom wszystko pasuje. Didymos podobno robi różne takie akcesoria.
A co do snobowania to były takie historie już na tym forum, że znajdywały dziewczyny np. łapki do trzymania gorących garnków tez didymosa... i nawet nie wiedziały że to snobizm - ale to były niechustowe jakieś szwagierki i teściowe ...
Dobre![]()
A czujecie, fartuch kuchenny Indio petrol?![]()
hej ja początkująca w kwestii chust i nosideł, macie pomysł jak najszybciej oswoić i przyswoić nazwy, wzory tych wszystkich chust, aby łatwiej wypatrzeć cokolwiek w lumpku?? bo że szukać długich "szmat" no to logiczne dla mnie. Ja na wsi zabitej dechami i już się doczekać nie mogę na małe buszowanko.. tylko nie tak łatwo wyrwać się do miasta :/ a któraś z Was miała przyjemność buszować w Koninie, okolicach??
Chyba jak tak się "opatrzysz", poczytasz, to z czasem dojdziesz do wprawy. Podobno większość z nas to wzrokowcy (ja na pewno!). Szukałam materiału na lumpach i wyciągnęłam kawałek, patrzę, a tam wszyta mini instrukcja "jak nosić i jak nie nosić", więc od razu coś mnie drgnęłoAlbo dziś na spacerze patrzę, a kolo jakiś sprząta samochód, wyciągnął wiadro i na nim położył coś, co wyglądało jak Katja
Mogę się mylić oczywiście.
Albo: wchodzę pierwszy raz do mieszkania znajomej, patrzę na zasłony i myślę: o kurde, jak róże Oschy![]()
mama Estery lipiec 2012
www.balkanfunk.pl