w szmateksie, w którym poluję na pieluchy wielo na firmę powstał kosz 'tkaniny'
więc się pytam babek, czy się pojawiają takie długie, wąskie pasy materiału
a one że tak, że dzisiaj rano był taki śliczny szary w pawie, ale jakaś starsza pani wzięła na serwerę, bo jej do zasłonek będzie pasowało
a siostra mi wczoraj mówiła, że chyba jej mignęła chusta w szmateksie, ale kompletnie nie miała czasu szperać :/
że mi się nie chciało tam z samego rana pofatygować...
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
serweta w pawiebabcia szczęściara
Ja bym nie mogła wiedzieć takich rzeczy, tzn. że była chusta i ktoś ją kupił na bieżnik/zasłonę albo coś takiego bo bym chyba codziennie rano biegała i przebierała w szmatach i żałowała, że to nie JA ją znalazłam...
Ja u siebie raz pytałam, ale panie nie widziały takich "materiałów" długich, więc jest nadzieja, że coś się kiedyś znajdzie.
polly leci PW
taaa... szok i zawał. Po długiej nieobecności wpadom do lumpeksu, rzut okiem na kosze z dziecięceymi i szok... pomiędzy leży didymos katia, najbardziej charakterystyczna chusta jaką znam i naprawdę nie można jej pomylić. Głęboki wdech, biorę w garść, mało tego materiału... oglądami i
Emocje opadły. Oczywiście nie była to chusta, ale, ale... nie najgorzej - to był taki kaftanik z kapturkiem może na dwulatka, na guziczki oczywiście marki didymos, oczywiście z katji...
buuuu....jak na wdzianko to trochę obciachowe i niemodne więc pewnie dlatego się uchowało![]()
Nauczka na przyszłość. Nie pytajMoje serce pękłoby, gdybym wiedziała, że byłam talk blisko
![]()
Pawel 2006Milia 2011
Mikolaj 2013
Kurdesz no, że ja nie mam takiego szczęścia, jak ta babcia...
Ciotka buszująca po szmateksach uprzedzona i ma być wyczulona na długie kawałki materiału ze skosami. Ja sama też zawsze przejrzę dział z zaslonami i pościelą, ale nic nigdy nie znalazłam... Merynosów, o których dziewczyny pisąły że znajdują w lumpeksach, też nigdy nie trafiłam![]()
Czy myślicie, że w ciuchlandach sprowadzających z UK może w ogóle chust nie być...? Ale fakt, nie pytałam sprzedawczyń...
W moim szmateksie pani nawet wiedziała, czym są chusty i jak wyglądają. A potem powiedziała, że nigdy ich nie mieli![]()
pszczółka Gucio 12.10, pszczółka Maja 04.13
Jago nie poddawaj sie, kiedys sie na pewno trafi, mi sie trafil elastyk jak juz mi corka z chust wyrosla ale i tak sie ciesze
A z powodu tych Pawi, to by mi gula skakala ojjj dlugo![]()